Mil@n Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 u pitanju je dostupnost sporta sirokim narodnim masama. tvoja keva kada prestane Djokovic da igra sigurno nece vise biti teniski fan jer ce i sam tenis biti manje zastupljen na televiziji. Pa ta dostupnost je sigurno napravila i ponekog novog iskrenog ljubitelja tenisa, sumnjam ja da keva gleda Vilijams Šarapova jer mi imamo Đokovića, msm, on sigurno jeste prioritetni razlog, ali zahvaljujući njemu skonta se i koliko je to zanimljiva igra i koliko mečevi mogu da budu zanimljivi. Nije ona teniski fan, samo pogleda po neki meč nekad, što se ranije nije desilo, pa, nikad.
mlatko Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 janko izjednačio na 1-1 dok su anu dopingovali protiv stomačnih problema, naduvala se vajda
InvisibleLight Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ana ne tako ubedljiva kao u dosadasnjim mecevima, doduse i anabel odvalila drugi deo prvog seta, ali izgleda ce izurati, sa ovim brejkom, za 2:1 i osvajanje kupa ::)
InvisibleLight Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ipak do 1-1 preko taj brekaajde da pobedi, pa i dubl da bude bez rezultatskog znacaja
mlatko Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 jankela izgurao treći set, imao je problema sa eksplozivnim slovencem koji je imao i malo sreće i umalo doveo u pitanje ishod u 7, gemu trećeg kad je dvaput zaredom uz pomoć mreže osvojio poen i došao u brejk šansu. sve u svemu, solidno izdanje Tipse
sancho Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ana ce igrati protiv bivseg decka, a u ekipi sa djokovicem na koga se evidentno lozi. Koliko li ce samo biti uzbudjena ovog puta.
InvisibleLight Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ana se ipak ispuhala :(jedina sansa u dublu nam je da verdasko jos nije preboleo anu i da ce zbog tog igrati stegnuto :P
duda Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) nažalost, po n-ti put potvrđeno da ana nema glavu za tesne mečeve.prvi izazov i ćorak.smešan mi ovaj kup, ali eto, bilo bi lepo da imamo i taj trofej. al' to manje-više, žao mi zbog ane, ništa od nje jbg. ја мислим да ће се ноле и вердаско потући :lolol:nemoj brate, nole bi tu izvuko deblji kraj, onaj verdasko konjina, a nole sav tanjušan Edited January 5, 2013 by duda
Jozef K. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ја мислим verujem да ће се ноле и вердаско потући
Recommended Posts