Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted
u pitanju je dostupnost sporta sirokim narodnim masama. tvoja keva kada prestane Djokovic da igra sigurno nece vise biti teniski fan jer ce i sam tenis biti manje zastupljen na televiziji.
Pa ta dostupnost je sigurno napravila i ponekog novog iskrenog ljubitelja tenisa, sumnjam ja da keva gleda Vilijams Šarapova jer mi imamo Đokovića, msm, on sigurno jeste prioritetni razlog, ali zahvaljujući njemu skonta se i koliko je to zanimljiva igra i koliko mečevi mogu da budu zanimljivi. Nije ona teniski fan, samo pogleda po neki meč nekad, što se ranije nije desilo, pa, nikad.
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oops, janko gubi protiv aljaza bedenea (?)

Posted

janko izjednačio na 1-1 dok su anu dopingovali protiv stomačnih problema, naduvala se vajda

Posted

ana ne tako ubedljiva kao u dosadasnjim mecevima, doduse i anabel odvalila drugi deo prvog seta, ali izgleda ce izurati, sa ovim brejkom, za 2:1 i osvajanje kupa ::)

Posted

ipak do 1-1 preko taj brekaajde da pobedi, pa i dubl da bude bez rezultatskog znacaja

Posted

jankela izgurao treći set, imao je problema sa eksplozivnim slovencem koji je imao i malo sreće i umalo doveo u pitanje ishod u 7, gemu trećeg kad je dvaput zaredom uz pomoć mreže osvojio poen i došao u brejk šansu. sve u svemu, solidno izdanje Tipse

Posted

Ana ce igrati protiv bivseg decka, a u ekipi sa djokovicem na koga se evidentno lozi. Koliko li ce samo biti uzbudjena ovog puta.

Posted

ana se ipak ispuhala :(jedina sansa u dublu nam je da verdasko jos nije preboleo anu i da ce zbog tog igrati stegnuto :P

Posted

ја мислим да ће се ноле и вердаско потући

Posted (edited)

nažalost, po n-ti put potvrđeno da ana nema glavu za tesne mečeve.prvi izazov i ćorak.smešan mi ovaj kup, ali eto, bilo bi lepo da imamo i taj trofej. al' to manje-više, žao mi zbog ane, ništa od nje jbg.

ја мислим да ће се ноле и вердаско потући
:lolol:nemoj brate, nole bi tu izvuko deblji kraj, onaj verdasko konjina, a nole sav tanjušan :cry: Edited by duda
Posted

ће га зајаше ала гангам стајл

Posted
ја мислим verujem да ће се ноле и вердаско потући
Posted

verdasko ne stedi anu na servisu <_<