Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mozda prvi put navijam za federeravreme je da ponovo "poprica" sa noletom

Posted
mozda prvi put navijam za federera
Navijam za Rodžera? Šta je sa mnom?
Posted

PihSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

prvi mec nole-fedja ove sezone. bilo bi lepo da novak okrene medjusobni skor u svoju korist. trenutno je 16:13 za fedju.

Posted

Baš me zanima kako će Nole da odreaguje. Ovaj je praktično nikad lošiji, tj gomila poraza, Njovak u formi... Ako Nole napravi prvi brejk rastaviće ga, ali očekujem standardno mučenje na početku i smarajuće dugačak meč. Smarajuće u smislu velikog Fedovog otpora.

Posted

Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted

Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.

Posted
Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Nema teoretske šanse da izgubi lagano, a pod to bih uvrstio čak bilo kakav poraz u dva seta. Ako Fed dobije, to će bude u 3. Ako neko nekoga ugazi, Novak će njega.
Posted
Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.
Nema teoretske šanse da zavisi prilično, ako uopšte i bude, Nole nema šta da kalkuliše. Ako Fed baš želi... mada ne verujem da će gledati na pare i poene. Rafa će da spekuliše sa Davidovim živcima.
finalisti će na Wtf? igrati u utorak
Posted
Ko može da se kladi protiv sledećeg žreba: Nadal, Ferer, Berdih, anyone, odnosno Đoković, Delpo, Federer, anyone?Trivija: Nadal i Ferer su 3-3 na tvrdoj podlozi. Ferer je dobio poslednji meč.Na šljaci je 17-1 za Nadala a Ferer je dobio prvi meč koji su igrali kada je Nadalu bilo 18 godina.