Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

• Author

Feđa lagano do 6.3

mozda prvi put navijam za federeravreme je da ponovo "poprica" sa noletom

• Author

Uze delpo set

mozda prvi put navijam za federera
Navijam za Rodžera? Šta je sa mnom?

nista bitno, dobili smo ;)

• Author

PihSent from my GT-N7100 using Tapatalk

prvi mec nole-fedja ove sezone. bilo bi lepo da novak okrene medjusobni skor u svoju korist. trenutno je 16:13 za fedju.

Baš me zanima kako će Nole da odreaguje. Ovaj je praktično nikad lošiji, tj gomila poraza, Njovak u formi... Ako Nole napravi prvi brejk rastaviće ga, ali očekujem standardno mučenje na početku i smarajuće dugačak meč. Smarajuće u smislu velikog Fedovog otpora.

• Author

Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.

Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Nema teoretske šanse da izgubi lagano, a pod to bih uvrstio čak bilo kakav poraz u dva seta. Ako Fed dobije, to će bude u 3. Ako neko nekoga ugazi, Novak će njega.
Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.
Nema teoretske šanse da zavisi prilično, ako uopšte i bude, Nole nema šta da kalkuliše. Ako Fed baš želi... mada ne verujem da će gledati na pare i poene. Rafa će da spekuliše sa Davidovim živcima.
finalisti će na Wtf? igrati u utorak
Ko može da se kladi protiv sledećeg žreba: Nadal, Ferer, Berdih, anyone, odnosno Đoković, Delpo, Federer, anyone?Trivija: Nadal i Ferer su 3-3 na tvrdoj podlozi. Ferer je dobio poslednji meč.Na šljaci je 17-1 za Nadala a Ferer je dobio prvi meč koji su igrali kada je Nadalu bilo 18 godina.

idemo...