mire Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 mozda prvi put navijam za federeravreme je da ponovo "poprica" sa noletom
April Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 mozda prvi put navijam za federeraNavijam za Rodžera? Šta je sa mnom?
Ros Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 prvi mec nole-fedja ove sezone. bilo bi lepo da novak okrene medjusobni skor u svoju korist. trenutno je 16:13 za fedju.
Mil@n Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Baš me zanima kako će Nole da odreaguje. Ovaj je praktično nikad lošiji, tj gomila poraza, Njovak u formi... Ako Nole napravi prvi brejk rastaviće ga, ali očekujem standardno mučenje na početku i smarajuće dugačak meč. Smarajuće u smislu velikog Fedovog otpora.
renne Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using Tapatalk
harper lee Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.
Mil@n Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Gubi lagano ĐovakSent from my GT-N7100 using TapatalkNema teoretske šanse da izgubi lagano, a pod to bih uvrstio čak bilo kakav poraz u dva seta. Ako Fed dobije, to će bude u 3. Ako neko nekoga ugazi, Novak će njega.
mlatko Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak. Nema teoretske šanse da zavisi prilično, ako uopšte i bude, Nole nema šta da kalkuliše. Ako Fed baš želi... mada ne verujem da će gledati na pare i poene. Rafa će da spekuliše sa Davidovim živcima.finalisti će na Wtf? igrati u utorak
keitel Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Sutra u dva je zreb za finalni Masters. Ne bi me cudilo da ce od tog zreba prilicno zavisiti rezultati sutrasnjih meceva u Parizu jer se prvi mecevi na Mastersu igraju vec u ponedeljak.Ko može da se kladi protiv sledećeg žreba: Nadal, Ferer, Berdih, anyone, odnosno Đoković, Delpo, Federer, anyone?Trivija: Nadal i Ferer su 3-3 na tvrdoj podlozi. Ferer je dobio poslednji meč.Na šljaci je 17-1 za Nadala a Ferer je dobio prvi meč koji su igrali kada je Nadalu bilo 18 godina.
Recommended Posts