October 30, 201311 yr To sam i ja pročitao, ali mislim da je bio pod utiskom protivnika koji je dobro servirao. Osim toga nije igrao Bazel gdje su tereni bili mnogo brži.Nema veze sa terenom, loptice su drugacije. To je stara prica sa ovim turnirom.
October 30, 201311 yr Author Nadal se bas namučio.Oba brejka na 5:5Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
October 31, 201311 yr Author Novak nije iskoristio na početku brejk loptu, sad odmah pravi i prvu duplu
October 31, 201311 yr Izner stabilan a Nole ispod proseka kad je bitno...taj-break je bio ceo bitan a on napravio par grubo rečeno glupih grešaka.
October 31, 201311 yr Author Pa kad ovaj servira kao sumanutSreća pa više ne gledamSent from my GT-N7100 using Tapatalk
October 31, 201311 yr Berdić-Raonich: fortee-tirtee u tie-brejku :PAna pobedila Stosur :huh:a Nole izfrustriran
November 1, 201311 yr Jeste ali se Janovic usr'o i sve sjebao onim skracenim loptama u 11. gemu prvog seta, a i u drugom je u vaznim poenima igrao kao sisa.
November 1, 201311 yr Jeste ali se Janovic usr'o i sve sjebao onim skracenim loptama u 11. gemu prvog seta, a i u drugom je u vaznim poenima igrao kao sisa.Manje-više tako uvek i igra, samo što protiv Nadala i ostalih top igrača tako nešto obično ne prolazi