October 23, 201311 yr Pametno je igrala Jelena. Izvukla je Viku da puca vinere, a to nije baš lagano.lep boc, Gli
October 23, 201311 yr Reportovan si po vise osnova, a dobio sam samo 3 400 na ulozenih 800 sto i nije bas dovoljno za neku ocaravajucu veceru pa sam pokusao to da pojacam ali mi je Benfika pojela sve.Elem, bitno je da je Jelena samlela uzasno iritantnu Azarenku. Bilo bi super kad bi nekako bila prva u grupi pa da oplete Kvitovu a onda i Serenu u finalu, red bi bio.
October 24, 201311 yr jeca zvana feniks.kako bi meni bilo drago da ona nekako uspe da ukrade neki grand slam
October 24, 201311 yr jeca zvana feniks.kako bi meni bilo drago da ona nekako uspe da ukrade neki grand slam+1Ako ni zbog cega drugog ono da ne bude u istom kosu sa Karolinicom.
October 24, 201311 yr jeca zvana feniks.kako bi meni bilo drago da ona nekako uspe da ukrade neki grand slam+miliongreota bi bilo da ostane bez tog gs, i neke mnogo gore od nje ga imajuana na prvom mestu, pa onda skjavone, pa i stosur je teniserka sa mnogo falinki
October 24, 201311 yr +miliongreota bi bilo da ostane bez tog gs, i neke mnogo gore od nje ga imajuana na prvom mestu, pa onda skjavone, pa i stosur je teniserka sa mnogo falinkimeni stosur simpa na više nivoa. i cenim da će kad se sabere uzeti još koji slem.
October 24, 201311 yr meni stosur simpa na više nivoa. i cenim da će kad se sabere uzeti još koji slem.nisam govorila o simpatičnostimislim, ne mora teniserka da bude savršena da bi imala osvojen gs ali ove neke koje sam pobrojala imaju baš rupe u igrikod sem je to bh
October 24, 201311 yr Bilo 3:0 za Li i imala jos 3 vezane brejk lopte ali se Jelena vratila i sad je 3:3 i napeto u sedmom gemu.