Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted
Da nije Li Na ovo bi bila grupa najruznijih zena koju sam u zivotu video. :lolol:Azarenka k'o Hogarova Helga.
+1. :lolol:serena mu ovde dodje na drugom mjestu. ko je ovaj zmaj desno?
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Čuvar hadskih vrata :lolol:
sasvim odgovarajući look za tu funkciju -_-
Posted
Da nije Li Na ovo bi bila grupa najruznijih zena koju sam u zivotu video. :lolol:Azarenka k'o Hogarova Helga.
skroz. mada je Radwanska tu no1. kako je ono Duda nazvala, prodavacica helanki na buvljaku?pa vi onda nastavite kenjati po Kaorlinici!
Posted

Jelena se junacki bori u prvom setu protiv Azarenke, upravo je povela 5:3. Ako uzme prvi set nekako, posle je sve moguce.Ja sam, naravno, odigrao na nju po kvoti 3.8, ali sam ubacio i Federera po 1.12 da bi mi ukupna kvota presla 4 ali on ce puci od Istomina opusteno :Hail::lol:

Posted (edited)

Izvuče JJ ovaj tesni gem. Fino bi bilo da atvori bez nekih komplikacija set.@GliKako mu ide, moraće da pobegne na 250ice, da bi prošao malo dalje u žrebu ^_^

Edited by Garnirung
Posted

Imala 15:40 ali ipak izgubila gem i sad mora da svojim servisom zatvori prvi. Sranje u najavi.

Posted

Dobro je servirala Vika, nije baš imala otvorenu šansu.Ali evo sad još dve.

Posted

Jelena sabija kao nezdrava, mogla je zavrsiti do sad ali i ovih 5:3 u drugom je sasvim u redu. Sad samo da je nekako finisira..