October 22, 201311 yr Da nije Li Na ovo bi bila grupa najruznijih zena koju sam u zivotu video. :lolol:Azarenka k'o Hogarova Helga.+1. :lolol:serena mu ovde dodje na drugom mjestu. ko je ovaj zmaj desno?
October 23, 201311 yr Da nije Li Na ovo bi bila grupa najruznijih zena koju sam u zivotu video. :lolol:Azarenka k'o Hogarova Helga.skroz. mada je Radwanska tu no1. kako je ono Duda nazvala, prodavacica helanki na buvljaku?pa vi onda nastavite kenjati po Kaorlinici!
October 23, 201311 yr Jelena se junacki bori u prvom setu protiv Azarenke, upravo je povela 5:3. Ako uzme prvi set nekako, posle je sve moguce.Ja sam, naravno, odigrao na nju po kvoti 3.8, ali sam ubacio i Federera po 1.12 da bi mi ukupna kvota presla 4 ali on ce puci od Istomina opusteno
October 23, 201311 yr Izvuče JJ ovaj tesni gem. Fino bi bilo da atvori bez nekih komplikacija set.@GliKako mu ide, moraće da pobegne na 250ice, da bi prošao malo dalje u žrebu ^_^ Edited October 23, 201311 yr by Garnirung
October 23, 201311 yr Imala 15:40 ali ipak izgubila gem i sad mora da svojim servisom zatvori prvi. Sranje u najavi.
October 23, 201311 yr Jelena sabija kao nezdrava, mogla je zavrsiti do sad ali i ovih 5:3 u drugom je sasvim u redu. Sad samo da je nekako finisira..