mlatko Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Ajde! Svaka cast momcima za turnir. Link to comment
Lezilebovich Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 (edited) Je li moguće da nemamo bolje od ovog Kovačevića edit: imamo još Ivovića tu , ali Kovačević stvarno nekad ima neverovatno dobre poteze Edited September 3, 2017 by Lezilebovich Link to comment
aram Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 A dobro... Šteta za ono juče. Link to comment
James Marshall Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 edit: imamo još Ivovića tu , ali Kovačević stvarno nekad ima neverovatno dobre poteze Ali nekad igra kao kompletna budala. Recimo ovaj set smo dobili uprkos njemu, ja što sam izbrojak prošao mu je jedan od 6 ili sedam napada, ovaj posljednji. Link to comment
Lezilebovich Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 danas nisam gledao do 13:12 u V setu, ali se slažem. ima baš ozbiljne žute minute. u reprezentaciji deluje kao da mu dosta zavisi od momenta/inspiracije/raspoloženja i čini mi se da nema te donje granice za koju možeš da kažeš da će 99% da isporuči (a klubsku odbojkuu ne pratim). Link to comment
FPLS Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Bravo :) Ja svaki put kad nas gledam, cudim se koliko Kovacevic i Stankovic pojma nemaju. Uopste mi nije jasno zasto Stankovic igra pre Podrascanina. Generalno, prijem nam je katastrofa. Link to comment
MiddleClass Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Bravo momci! Bravo Lubiricu mudonjo! Drazen Cim se tako zove mora biti pobjednik. :) Link to comment
Recommended Posts