Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Gledao večeras devojke, Spartak - Zvezda u subotičkoj hali. Kakav derbi, lebtijebem! Puna hala da nemaš iglu da baciš, marinci pevaju sve vreme, a tekma nikad jača: prva dva seta na razliku preko trideset, Zvezda okrene na 2:1, Spartak dobije 3:2 u tajbrejku. Super, super, super provod.

U publici bilo i jedno drago lice:

35lex46.jpg,

Gyula Mester, baš mi bilo drago što je tu i što je redovan i dalje.

Inače, ubedljivo najbolja bila Marta Drpa. Ona se već dugo čeka, bila je na širem spisku još za igre u Pekingu, onda su je Jovana Brakočević i Ana Bjelica skroz udaljile, mislim da bi bilo fer da posle ovakve sezone opet dobije priliku.

U Zvezdi me Julia Milovits totalno oborila s nogu. Em što je kao gazela, em što je kapiten i lider kakvu skoro nisam gledao. Ono, Nikola Grbić fazon. Uživa u odbojci, kad je najveća frka, samo se smeje, kad se lomi svi gledaju u nju. Devojka Mozak. 

Marinci bili savršeni. Ništa Mrzim Beograd, ništa Kosovo je Srbija, ništa politika, ništa vođa okrenut leđima, samo trans tokom svih pet setova i najluđe navijanje kad je najpotrebnije, nešto kao KKP fazon u Pioniru iz najboljih dana:

10430491_10153077871328593_3936681610654

Jedino pizde na nekog sudiju iz Novog Sada, nisam razumeo da li im se zamerio Novi Sad ili taj sudija lično. Ja inače volim taj fazon obožavanja lokalnog kluba, uvek sam mrzeo kad neki od blizanaca kao dođe u Kruševac ili Jagodinu i svi navijaju za režimske prestoničke klubove - zašto? Sličnu podršku video sam kad igra Železničar iz Lajkovca, i tamo je super i nadam se da će taj klub da potraje. Zanimljiva je liga ove godine.