wall Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Koja je ovo budala na hrt-u što radi prenose? Link to comment
Stoik Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 OK Crvena zvezda - OK Vojvodina 3:2Fotografije: linkIzveštaj: link Link to comment
wall Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Peruđa-Modena sk1. Ko voli. :) Link to comment
April Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Gledao večeras devojke, Spartak - Zvezda u subotičkoj hali. Kakav derbi, lebtijebem! Puna hala da nemaš iglu da baciš, marinci pevaju sve vreme, a tekma nikad jača: prva dva seta na razliku preko trideset, Zvezda okrene na 2:1, Spartak dobije 3:2 u tajbrejku. Super, super, super provod. Link to comment
April Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 U publici bilo i jedno drago lice: , Gyula Mester, baš mi bilo drago što je tu i što je redovan i dalje. Inače, ubedljivo najbolja bila Marta Drpa. Ona se već dugo čeka, bila je na širem spisku još za igre u Pekingu, onda su je Jovana Brakočević i Ana Bjelica skroz udaljile, mislim da bi bilo fer da posle ovakve sezone opet dobije priliku. U Zvezdi me Julia Milovits totalno oborila s nogu. Em što je kao gazela, em što je kapiten i lider kakvu skoro nisam gledao. Ono, Nikola Grbić fazon. Uživa u odbojci, kad je najveća frka, samo se smeje, kad se lomi svi gledaju u nju. Devojka Mozak. Marinci bili savršeni. Ništa Mrzim Beograd, ništa Kosovo je Srbija, ništa politika, ništa vođa okrenut leđima, samo trans tokom svih pet setova i najluđe navijanje kad je najpotrebnije, nešto kao KKP fazon u Pioniru iz najboljih dana: Jedino pizde na nekog sudiju iz Novog Sada, nisam razumeo da li im se zamerio Novi Sad ili taj sudija lično. Ja inače volim taj fazon obožavanja lokalnog kluba, uvek sam mrzeo kad neki od blizanaca kao dođe u Kruševac ili Jagodinu i svi navijaju za režimske prestoničke klubove - zašto? Sličnu podršku video sam kad igra Železničar iz Lajkovca, i tamo je super i nadam se da će taj klub da potraje. Zanimljiva je liga ove godine. Link to comment
Stoik Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 OK Vojvodina - OK Mladost (Brčko) 3:0Fotografije: linkIzveštaj: link1/4 finale se igra 04.03. i 11.03. Prvi meč u Turskoj ( Galatasaraj ) ili Slovačkoj, a revanš meč u Novom Sadu. Link to comment
April Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Izgubiše devojke protiv Kana. Strašna tekma na jednu loptu, baš mi krivo, imali smo ih u petom setu... Link to comment
Dudus Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Izgubiše devojke protiv Kana. Strašna tekma na jednu loptu, baš mi krivo, imali smo ih u petom setu... I to bez 4 igracice iz prve postave !!! Svaka cast deco Link to comment
Stoik Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 OK Vojvodina - OK Partizan 0:3Fotografije: linkIzveštaj: link Link to comment
wall Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Lube-Fener. SK2 Pršti na sve strane. :) Link to comment
wall Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Nikola Grbić! Nikola Grbić! Link to comment
mandingo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 umesto kolakovica ili je uzeo neki trofej? Link to comment
Recommended Posts