Ras Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 1 hour ago, 189- said: jebemti od 16-12 do 16-16 Nakon izgubljenog prvog i kada se činilo kao de će i drugi da otklizi pri ovom rezultatu, pomislio sam da jednostavno nije naš dan, međutim... Brutalna utakmica! Devojkama od sveg srca želim pobedu u finalu!
Mindaugas Žukauskas Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Ala mumla ovaj pobratim na rts 2
duda Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Tri set lopte propadoše ali dobro je, prođe četvrta 1
mlatko Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 zasto je zaboga sutra finale. necu moci da gledam E to se i ja pitam, posle 2 nedelje turnira, putovanja amo-vamo (protivnika) i sad posle teških polufinala bez dana odmora! Sramota! Samo da je Brankica dobro i Maja odmorna.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
W.F.C. Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Brankica nije dobro, ostale su dobro, ali je realno bilo zakzati finale u nedelju, sta da se radi.
Ayatollah Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Zna li Terzić uopšte da objasni zbog čega nije vodio Kaću Lazović na Olimpijadu, a jeste Brankicu ili npr. Blagojević, koja mu ovde igra libera? Evo vidim lupeta nešto tipa "i kad Lazović igra loše, drugima se čini da igra dobro", demagog običan.
James Marshall Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Ma OI su prošle kako su prošle, najbolje moguće, u onom polufinalu protiv SAD Kiraj ga je odučio od odbojke, jbg, pročitao nas je kao otvorenu knjigu, ne bi imale naše šanse sa još 2 Bošković. Realno je tu bio tvrdoglav na svoju štetu i mogao je ranije da dobije igračicu za ubuduće, ali ishod na OI bi bio isti.
Fakundo Sava Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 7 hours ago, James Marshall said: Kakva dominacija Boškovićke, ne sjećam se nijednog odbojkaša ili odbojkašice koji ovoliko odskače od ostatka sporta Jedino Muserski kada ima svoj dan Na stranu nesuglasice sa trenerom ili drugi razlozi,zanima me koliko bi bilo moguće u ovoj ekipi da Jovana Brakočević promeni poziciju sa korektora na primača? To sam razmišljao tokom OI kada je bilo jasno da Brankica neće igrati
Glass Joe Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ko bi mogao biti GOAT u muskoj odbojci - Žiba, Miljković, Đani...
nahbar Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Jovana sa tom visinom, jedino da je musko moze na primaca
Recommended Posts