Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Za siguran prolazak nam treba pobeda nad Rusijom. Moze i samo nad USA, ali onda valjda treba da nam se poklope i neki drugi rezultati. a ako pobedimo Rusiju, onda ispred nas i teoretski mogu da budu samo USA i Brazil. Sta sa Brakocevickom? Ako mislite na to sto ne igra ni blizu svog nivoa, nije u formi, nije bila ni na pripremama, samo se prikljucila ekipi pre pocetka prvenstva.
Timmy Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 u bre, al' ga zakukuljise Sta je tu zakukuljeno? Samo je onom ko osvoji dva seta dat bod na ustrb pobednika. I tako je vise fer.
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I meni se više sviđa ovo pravilo. Možeš misliti,udala se. Ne razumem :D
koksy Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Definitivno fer da. peti set je ionako qrac od seta.
renne Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I meni se više sviđa ovo pravilo. Možeš misliti,udala se. Ne razumem :DPa i đovak trrba da se porodi pa se raspao. To je taj rad
Ryan Franco Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Kako je igrala moja ljubimica Stefana Veljkovic? Edited October 2, 2014 by McCabe
goofs Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I meni se više sviđa ovo pravilo. Možeš misliti,udala se. Ne razumem :D Meni se ne svidja, iako verujem da mu ga daje na dinamici meca i tera ekipe da grebu za svaki set, vrlo lako moze da se desi da ekipa koja ima manje pobeda ima vise bodova od ekipe koja ima vise pobeda, a to mi se cini suvise naopako za bilo koji sistem takmicenja.
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Kako? Npr. ima 6 ekipa u grupi. Jedna ima tri pobede od 3-2 i dva poraza 3-1, to je 6 bodova. Druga ima dve pobede 3-1, jedan poraz 3-2 i dva poraza 3-0, to je 7 bodova. Edited October 2, 2014 by Tolaa
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 pogledajte rezultate dominikane Da, to. 5 pobeda, bez poraza, a 2 boda manje od Italije koja ima 4-1 i 3 manje od Kine koja isto ima 5-0.
goofs Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Upravo to. Fudbal je recimo presao na sistem bodovanja od 3 poena za pobedu najvise zbog toga.
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne znam sta je falilo sistemu od 3 boda za svaku pobedu i jednim za poraz od 3-2 koji se ne oduzima onome ko pobedi tim rezultatom. Tako i dalje ekipe imaju motivaciju da se bore za svaki set, a iako i tako postoji teoretska mogucnost da neko sa manje pobeda ima vise bodova (kao sto uostalom postoji i u fudbalu), u svakom slucaju je mnogo manje izvesna nego ovako.
Recommended Posts