renne Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) 11-11 e: 12:11 Edited October 2, 2014 by renne
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Turska i Rusija igraju tajbrejk,otkinut je minimum bod Ruskinjama što je dobro za nas,mada deluje da će svakako naš meč sa njima odlučiti o prolazu. Pre njih imamo i Amerikanke. Mislim da ćemo završiti ipak kao četvrti u grupi i to je neka naša realnost,da spadamo u tu neku drugu po kvalitetu grupu timova generalno. I u muškoj odbojci je slična situacija. Mada,nikad se ne zna,možda iznenade. Edited October 2, 2014 by theanswer
wall Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Lepo. :) Čini mi se da je dobra atmosfera što je za dame od velike važnosti.
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Jedino ne kapiram mnogo ovu situaciju oko Brakočevićke. Jel može neko da pojasni?
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 I ako neko može da objasni šta se dešava posle ove faze, nije mi najjasnije sa sajta takmičenja.
goofs Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Prve tri ekipe idu u neke polufinalne grupe. Dalje ne znam. edit: ja izgleda nisam pratio odbojku dosta dugo - koliko poena se dobija za pobedu a koliko za poraz? Edited October 2, 2014 by goofs
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ne znam, ni to mi nije jasno. Ništa mi nije jasno. :(
Tolaa Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Prve tri ekipe idu u neke polufinalne grupe. Dalje ne znam. Tu igraju svako sa svakim i onda prve dve iz svake grupe idu u novu grupu gde se spajaju sa ekipama koje su ispale u prvoj fazi takmicenja. Tu igraju opet svako sa svakim, a onda se prvoplasirani u grupama spajaju sa ovima sto su ispali u ovoj fazi. Posle toga imaju jos dve faze, ali o tom - potom. Uglavnom, na kraju se pobednik turnira izvuce zrebom, jer je tako najpravednije. (Igraju u sledecoj fazi svako sa svakim, a onda prve dve ekipe iz te grupe od 3 idu u polufinale. Valjda.) 3 poena za pobedu koja nije 3-2, 2 poena ako pobedis 3-2, 1 poen ako izgubis 3-2 i 0 ako izgubis nekim drugim rezultatom.
kobni zelaya Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Zapetljali su ga maksimalno. Cenim da nam treba otprilike jedna pobeda u poslednja dva meča da budemo na jednom od prva tri mesta. Ali teško će to ići. Jel' igra za Rusiju još uvek ona jedna visoka što izgleda nekako kao starinska drvena lutka? edit - Gamova, valjda. Edited October 2, 2014 by kobni zelaya
Lancia Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 3 poena za pobedu koja nije 3-2, 2 poena ako pobedis 3-2, 1 poen ako izgubis 3-2 i 0 ako izgubis nekim drugim rezultatom. u bre, al' ga zakukuljise a sta je to sa Brakocevickom?
Recommended Posts