Jump to content

Odbojka

Featured Replies

vidim odbojkasi podrzali zvezdu veceras.

sve izgubili........😁

Jedan zanimljiv detalj. Uros Kovacevic pusi kao Turcin. Sinoc na Marakani je cak i u toku utakmice izlazio da pusi cigare.

On 1.10.2019. at 16:06, ToniAdams said:

Bratine

baš super kako se Boškan kliberi u prvom redu okićen medaljom jer je uspeo bukirati smeštaj i brinuo se da ima dovoljno peškira po sobama

a Lubura nazad u šaragama i pognute glave. što bi reko harper, nije to argument za ništa, ali možda su ga svesno ćušnuli tamo da ga niko ne vidi.

On 1.10.2019. at 18:53, levi said:

+1

EFt5eeh-Ww-AABWL8.jpg

fotošop ...

A gde su ovoj dvojici medalje oko vrata? Poklonili preCedniku?

Edited by stoka

On 1.10.2019. at 1:38, omiljeni said:

eh, Đurić je Vojvodinu odveo na F4 lige šampiona dal beše '95 ili '96 i tamo se dobro šibao sa Dajtonom i Sislijem koji su tada bili NBA liga za ostatak Evrope. On je u tom timu Voše bio glavni igrač iako su igrali još i Mešter, Gerić, polako je ulazio i Boškan. Oni su u repki uzimali više protagonizma jer im se otvorilo mesto odlaskom starijih Tanaskovića i ostalih, a Đurić je bio backup Batezu dok se nije pojavio Miljković. U Atlanti je bio rezerva ali je igrao dosta.

inače, on je sada trener u Vojvodini. par godina unazad je vodio juniore, moj komšo mu bio pomoćnik, a od zimus je komšo glavni za juniore a Đurić je prešao u A tim.

u jeee. kao neko ko je tada trenirao odbojku, imao nekoliko odbojkaša u familiji i gledao manje više svaku tekmu u spensu u tom ciklusu (još se sećam one čuvene 2:3 tekme sa sislijem koja je trajala nekoliko sati), mogu samo da kažem da jako sumnjam da je đurić tada bio glavni igrač. 

batez je bio srce tog tima i kapiten ako se sećam dobro. gotovio sam ja đurića, ali daleko od toga da je bio baš toliko jak.

inače batez je jedno 2 sezone ranije pre fajnal fora došao iz zvezde u vošu i onda ga je kijac stavio na primača da bi mogao da koristi đurića

lol

12 hours ago, MortimerBrewster said:

u jeee. kao neko ko je tada trenirao odbojku, imao nekoliko odbojkaša u familiji i gledao manje više svaku tekmu u spensu u tom ciklusu (još se sećam one čuvene 2:3 tekme sa sislijem koja je trajala nekoliko sati), mogu samo da kažem da jako sumnjam da je đurić tada bio glavni igrač. 

batez je bio srce tog tima i kapiten ako se sećam dobro. gotovio sam ja đurića, ali daleko od toga da je bio baš toliko jak.

inače batez je jedno 2 sezone ranije pre fajnal fora došao iz zvezde u vošu i onda ga je kijac stavio na primača da bi mogao da koristi đurića

Protiv Sislija i na ostalim utakmicama u Ligi Šampiona koje sam ja gledao te godine Đurić je bio maltene go to igrač u napadu.

Kad smo već kod Bateza, i on je bio 1 od onih koji su se prišlepali pre neki dan na dočeku a niko ne zna u kom svojstvu :lol:

Ja se secam da je Batez bio napadacki nas najbolji igrac na olimpijadi 1996

Verovatno je u Atlanti od naših Vanja napadao najviše, ali i BaRtez je bio jedan od glavnih igrača na tom turniru.

Brđović je otišao kući na pola turnira zbog porodične tragedije. Vujević je tad bio još dosta mlad i još uvek je igrao u Partizanu. Za Kovača mi je uvek prva asocijacija bila kako Jergić izgovara "danas indisponirani Slobodan Kovač". Tanasković, Petrović, Đula i Gera su izdelili minutažuTM za srednjake. I Đurić ulazio kao rezervni korektor.

malo sam tražio po yt i našao ovo

ima svih 5 setova. :thumbup: Voleo bih jedared da odgledam to baš da vidim da li ja tripujem da je Đurić bio glavni napadač ili se dobro sećam.

a izgleda da je sve snimke iz Atlante poskidao MOK zbog copyrighta :/

Batez je pokrajinski sekretar za sport. SNS buljaš. Za mene je Boškan najveće razočarenje. Nisam očekivao da će za par dukata trčkarati za ovim uništiteljima normalnosti.

On 4.10.2019. at 20:06, omiljeni said:

malo sam tražio po yt i našao ovo

ima svih 5 setova. :thumbup: Voleo bih jedared da odgledam to baš da vidim da li ja tripujem da je Đurić bio glavni napadač ili se dobro sećam.

a izgleda da je sve snimke iz Atlante poskidao MOK zbog copyrighta :/

hvala na ovome. najbolji odbojkaški meč ikad. sad sam pogledao 4. set :lol:

sve je tu: bele lopte, set od 15 poena sa promenama, dresovi sislija sa faca igrača na bubrezima, vošini vintage transparenti, 9,000 ljudi...

:hail:

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

a sto propustismo svecki kup u Japan  ?