Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

Bio je Starovic i jeste iz Hercegovine.

Kao sto su brojni igraci rodjeni po Srbiji(Vojvodini uglavnom) i Bosni imali hercegovacko poreklo tipa brace Grbic ili Bodiroga.

Bodiroga mislim da ima neko daleko poreklo sa bracom Petrovic, Drazen i Aca trica, koji isto po ocevoj strani vuku poreklo iz Hercegovine.

Posted

brat i sestra sasa i sanja starovic, oboje reprezentativci rodjeni u gacku.

Posted

Je l su ovo grupe za OI kvalifikacioni turnir u Nemackoj?

Grupa A: Srbija, Francuska, Bugarska i Holandija

Grupa B: Nemacka, Belgija, Slovenija i Ceska.

Ako je tako onda je nasa grupa dosta teza ali onda je lakse 1/2 finale ako se prodje,

Samo pobednik turnirna ide na OI.

Posted

Da, 5-10 januar

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Bilo bi lepo da odemo na Slovence u 1/2 finalu.

Posted

Belgija, pa u finalu opet

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

:puke:

Tacno cu da pratim samo Novaka i vaterpoliste (mozda) 

Posted
3 hours ago, goofs said:

sve izgubili dabogdatm

+1

Posted
20 hours ago, omiljeni said:

eh, Đurić je Vojvodinu odveo na F4 lige šampiona dal beše '95 ili '96 i tamo se dobro šibao sa Dajtonom i Sislijem koji su tada bili NBA liga za ostatak Evrope. On je u tom timu Voše bio glavni igrač iako su igrali još i Mešter, Gerić, polako je ulazio i Boškan. Oni su u repki uzimali više protagonizma jer im se otvorilo mesto odlaskom starijih Tanaskovića i ostalih, a Đurić je bio backup Batezu dok se nije pojavio Miljković. U Atlanti je bio rezerva ali je igrao dosta.

inače, on je sada trener u Vojvodini. par godina unazad je vodio juniore, moj komšo mu bio pomoćnik, a od zimus je komšo glavni za juniore a Đurić je prešao u A tim.

Izgubili su polufinale od nemackog Dahaua i to posle vodjstva od 2-0 u setovima, u mecu za trece mesto su oprali Sisli Trevizo. Sastav - Djuric, Miladinovic, Maric, Mester, Golic, Ristic, Geric, Cato, Boskan, Batez, Gruesku, Petkovic. Tr Milorad Kijac

Posted

Sa mlađim Ristićem sam zajednom trenirao u Interpletu