Shaq Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 najjace su ove cestitke iz vrha, minut nakon osvajanja necega, a ne znaju ni za sebe u kojoj se drzavi nalaze, a poslednji put nesto uplatili za taj sport pre 10 godina..
nisam ja Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 On 28.9.2019. at 0:26, nisam ja said: Inače dobijamo rutinski.
nisam ja Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 (edited) On 28.9.2019. at 0:26, nisam ja said: Edited September 29, 2019 by nisam ja
Arkadija Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 4 minutes ago, renne said: Zato što su idioti A on je protivu ovih aktuelnih Po meni je Kovač došao na gotovo, imao je uigrane igrače svetske klase , koji doduše nisu uspeli da se plasiraju na OI, ali da je sada on nešto epohalno učinio sa njihovom igrom ili pripremom ili taktikom , sigurno da nije. Jedino se on malo jače loži pred terena u odnosu na Nikolu.
renne Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Po meni je Kovač došao na gotovo, imao je uigrane igrače svetske klase , koji doduše nisu uspeli da se plasiraju na OI, ali da je sada on nešto epohalno učinio sa njihovom igrom ili pripremom ili taktikom , sigurno da nije. Jedino se on malo jače loži pred terena u odnosu na Nikolu.Sve se slažem i sve si upravuA i ne loži se višeMeni je bilo tužno gledati bez Nikole
Arkadija Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 1 minute ago, renne said: Sve se slažem i sve si upravu A i ne loži se više Meni je bilo tužno gledati bez Nikole Isto, kao da su mu ovo ukrali.
Lezilebovich Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 (edited) 3 minutes ago, Arkadija said: Po meni je Kovač došao na gotovo, imao je uigrane igrače svetske klase , koji doduše nisu uspeli da se plasiraju na OI, ali da je sada on nešto epohalno učinio sa njihovom igrom ili pripremom ili taktikom , sigurno da nije. Jedino se on malo jače loži pred terena u odnosu na Nikolu. Ne treba umanjivati Kovaceve zasluge iako si iglavnom u pravu. Ekipa deluje odlucnije I sigurnije, u najbitnijim mecevima smo daleko bolji. Sa Grbicem bi nas Francuzi pocistili u polufinalu. I mozda jos bitnije, ima neki special relation sa Petricem, koji je procvetao Edited September 29, 2019 by Lezilebovich
Arkadija Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 1 minute ago, Lezilebovich said: Ne treba umanjivati Kovaceve zasluge iako si iglavnom u pravu. Ekipa deluje odlucnije I sigurnije, u najbitnijim mecevima smo daleko bolji. Sa Grbicem bi nas Francuzi pocistili u polufinalu. Pa to nikada nećemo saznati. Ali da se okrenemo dodeli medalja.
Lezilebovich Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 1 minute ago, renne said: Netjemo to nikada saznati Just now, Arkadija said: Pa to nikada nećemo saznati. Ali da se okrenemo dodeli medalja. u pravu ste
levi Posted September 29, 2019 Author Posted September 29, 2019 pa otprilike razlika između onog izdanja reprezentacije u Italiji i ovog u Francuskoj je učinak Kovača ne može očiglednije da bude korist od promene trenera i koliko ih je Kovač podigao i utegao™
Recommended Posts