Cash Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Bio u Stozicama, odlični su bili Slovenci jedino im nije trebao izgubljen 1.set ali Ok. Mlatko Slovenci su pre par godina igrali finale EP.
mlatko Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Je, zaboravih. sad sam ponovio gradivo, srecom nisu oni umesto ukrajinaca ali moze biti dlakavo u utorak. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Malvo Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Koliko se Busa raspada, jos joj se Vladisavljev na tajmautu obrati recima - sta me gledas kao tele
levi Posted September 22, 2019 Author Posted September 22, 2019 (edited) a kako da se i ne raspada, koliko već igra bez prestanka. ovo je nehumano šta im rade, sad posle ovog ide odmah klupska sezona, jesu imale uopšte neki odmor ove godine? Edited September 22, 2019 by levi
mlatko Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 a kako da se i ne raspada, koliko već igra bez prestanka. ovo je nehumano šta im rade, sad posle ovog ide odmah klupska sezona, jesu imale uopšte neki odmor ove godine? Ko ih tera da igraju? msm, ta cvecka liga donosi neke pare sad ne znam dali svima ili samo najboljima. ove starije igracice nisu otisle jer verovatno postoji izbor oces/neces/ne moras ali za mladje igracice je ovo dobra stvar. Sad obracanje jednoj sampionki na pomalo tuzan nacin je druga stvar, ali i to je deo sporta. A kod muskih, drago mi je za Slovence, bice super 1/2 u Ljubljani. pet setova pet sati pa kom opanci ko odbojci
Mindaugas Žukauskas Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Rale Simić, Zoran Gajić i Đula Mešter, konačno jedan RTS studio koji odiše klasom.
mlatko Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Ukrajinci zasad odisu ako ne svezinom i srecnim odbitcima onda sa igrom all-in jer su ovde zasluzeno (ali i) outsideri.Prelomiti prvi set i onda mirnoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Recommended Posts