renne Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Bravo renne za vrhunski jinx [emoji3]stomacicemInviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkSisom bre
Filozof manijak Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Svaka čast devojkama i Terzi. Odbranjena titula evropskog šampiona, ovo je podvig. Strašna reprezentacija
W.F.C. Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Bravo Bjanka, bravo Renne, bravo Peco Milinkovicu 😅
Jumanji Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Pobedi Bjanka juce u NY, pobedi danas u Turskoj [emoji3]Haha esi vido [emoji16]Steta sto Medo nema neku Bjanku u srednjem imenu bar [emoji3]Ahhh kakav osecaj, ko da me pregazio brzi voz [emoji2957]
Arkadija Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Koliko god mi idu naživce ove moderne dodele medalja, ova je bolja od onih gde se bronza dodeljivala odmah posle tog meča, tako da su ti koji osvoje bronzu tretirani kao otpadak.
nisam ja Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Vučić reko terzi da okrene bjanku. Vicešampionke odbojke 200k, juče serena 2 milke I kusur.
SNARC Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ko se sutra odrice medalje i poklanja je najvecem sinu naseg naroda ?
Frank Pembleton Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ovaj debil od ministra je upravo rekao "vidimo se na balkonu ispred hrama sporta"A Terzića potpisali "selktor odbojkašica Srbije" ... Shiit has hit the fan...
Jumanji Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Boričić, covek koji je pre xx godina doveo red u nasoj odbojci [emoji173]Da vidimo do kada ce to jos da traje
April Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Vučić reko terzi da okrene bjanku. Sine, ubaci Bušu...Sent from fav toy
Redoran Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Šta počini Bianka, i to kad smo bili marinirani i spremni za grilovanje... Telefon mi se usijao, whatsapp mi odumro, nema ko me nije cimao i zvao, mislim da je cela Turska večeras gledala ovo finale. Ovo što godinama unazad rade ove devojke i Terzara je potpuno nadrealno i nestvarno.
Recommended Posts