September 8, 20195 yr Bravo renne za vrhunski jinx [emoji3]stomacicemInviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkSisom bre
September 8, 20195 yr Svaka čast devojkama i Terzi. Odbranjena titula evropskog šampiona, ovo je podvig. Strašna reprezentacija
September 8, 20195 yr Pobedi Bjanka juce u NY, pobedi danas u Turskoj [emoji3]Haha esi vido [emoji16]Steta sto Medo nema neku Bjanku u srednjem imenu bar [emoji3]Ahhh kakav osecaj, ko da me pregazio brzi voz [emoji2957]
September 8, 20195 yr Koliko god mi idu naživce ove moderne dodele medalja, ova je bolja od onih gde se bronza dodeljivala odmah posle tog meča, tako da su ti koji osvoje bronzu tretirani kao otpadak.
September 8, 20195 yr Vučić reko terzi da okrene bjanku. Vicešampionke odbojke 200k, juče serena 2 milke I kusur.
September 8, 20195 yr Ovaj debil od ministra je upravo rekao "vidimo se na balkonu ispred hrama sporta"A Terzića potpisali "selktor odbojkašica Srbije" ... Shiit has hit the fan...
September 8, 20195 yr Boričić, covek koji je pre xx godina doveo red u nasoj odbojci [emoji173]Da vidimo do kada ce to jos da traje
September 8, 20195 yr Šta počini Bianka, i to kad smo bili marinirani i spremni za grilovanje... Telefon mi se usijao, whatsapp mi odumro, nema ko me nije cimao i zvao, mislim da je cela Turska večeras gledala ovo finale. Ovo što godinama unazad rade ove devojke i Terzara je potpuno nadrealno i nestvarno.