September 3, 20168 yr ja hvatao par puta na plažnom brejku. i nije tako loše bilo, oni bili bolji nego u sličnim izvedbama
September 14, 20168 yr mila mati. radio im pijanista, a koliko sam skapirao u dobrim su odnosima sa njim jer im pravi i majice
September 14, 20168 yr actually, ovo mu je prvi rad, a da ja vidim, da liči na ono na šta treba da liči
September 14, 20168 yr te boškićeve niježne usne. kao da je crtao neku tetku u donjoj četvrtini. odvratan lik. nema pohvale!
September 14, 20168 yr actually, ovo mu je prvi rad, a da ja vidim, da liči na ono na šta treba da liči +1, sasvim ok rad. Doduše, Boškićeve usne jesu u fazonu "baš bih se ljubio".
September 14, 20168 yr actually, ovo mu je prvi rad, a da ja vidim, da liči na ono na šta treba da liči i lane gutović mu je bože pomozi spram ranijih skrnavština
September 14, 20168 yr +1 eto kako si ti savršeno izučio engleski aj prevedi to na srpski da i ja razumem
September 14, 20168 yr odjavna shpica im se otegla ko osnovna shkola, jel to ushla neka kinta Почело?