Timmy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Krenuo sam cetvrtu sezonu ispocetka. I boba mi, dosta epizoda isparilo iz glave :) U jednoj epizodi Cvarkov otpeva dva stiha: Da nema Tise, sve bi ovo Banat bilo... Zna li ko koja je to pesma. Ne uspeh brzinski na guglu i jutjubu nista da nadjem. A nesto me kopka :D
radisa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Krenuo sam cetvrtu sezonu ispocetka. I boba mi, dosta epizoda isparilo iz glave :) U jednoj epizodi Cvarkov otpeva dva stiha: Da nema Tise, sve bi ovo Banat bilo... Zna li ko koja je to pesma. Ne uspeh brzinski na guglu i jutjubu nista da nadjem. A nesto me kopka :D Nema pesma, koliko znam, to je stara izreka kada se Bačvani i Banaćani prepucavaju...
Timmy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Aha. Pominje i varijanta Sve bi ovo Backa bilo.. Sad je jasno, hvala :)
katamaran Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Pre pola sata pogledao Hal 9000 epizodu na yt Sad odem na eztv da skinem neku serijicu za nocas kad odjednom iskoci popup i krete da insistira na broken srpskom (text to speech) da instaliram neku ekstenziju na hrome da bi ste dobili strana instaliraj... Doslo mi da ga umlatim koskom
hazard Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Sve dok ti ne kaže Izvinjavam se katamarane, ali ne mogu to učiniti OK si...
katamaran Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Nije da se nije trudio da me spreci da zatvorim popup :)
Timmy Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 U drugom gledanju jos su bolji :) Vrtim poslednjih nedelja poslednju sezonu i iznova me odusevise. Evo par favorita Ovo zbog crnih cverglana i PiJu grupe u izvedbi Djordja Cvarkova Moj favorit, Torbinator u 2 epizode. Fenomenalno!
Duci Simonovic Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Inače, čuh da je čvarkov rođeni burazer naprednjak neki sekretar u skupštini tako nešto Edited August 31, 2016 by Duci Simonovic
Bambula Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Koliko ovaj torbica liči na mog klasića pa to nije normalno Edited August 31, 2016 by Bambula
gospa buba Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Inače, čuh da je čvarkov rođeni burazer naprednjak neki sekretar u skupštini tako nešto da li je chovek vlasnik brata svojega ^_^
hazard Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 da li je chovek vlasnik brata svojega ^_^ zvuci kao naziv neke pesme koju bi Cvarkov pevao
Frank Pembleton Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Nadam se da kreću pre "početka jesenje šeme" koju su ovi pametnjakovići što su sad zaseli zakazali za početak oktobra... ....shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 fino su oni peglali preko leta na tv budva onaj olimpijski ciklus
Frank Pembleton Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 A da ona tragedija, ipak mi je mnogo bilo da bih ulovio te uradke... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts