August 5, 20168 yr Krenuo sam cetvrtu sezonu ispocetka. I boba mi, dosta epizoda isparilo iz glave :) U jednoj epizodi Cvarkov otpeva dva stiha: Da nema Tise, sve bi ovo Banat bilo... Zna li ko koja je to pesma. Ne uspeh brzinski na guglu i jutjubu nista da nadjem. A nesto me kopka :D
August 5, 20168 yr Krenuo sam cetvrtu sezonu ispocetka. I boba mi, dosta epizoda isparilo iz glave :) U jednoj epizodi Cvarkov otpeva dva stiha: Da nema Tise, sve bi ovo Banat bilo... Zna li ko koja je to pesma. Ne uspeh brzinski na guglu i jutjubu nista da nadjem. A nesto me kopka :D Nema pesma, koliko znam, to je stara izreka kada se Bačvani i Banaćani prepucavaju...
August 20, 20168 yr Pre pola sata pogledao Hal 9000 epizodu na yt Sad odem na eztv da skinem neku serijicu za nocas kad odjednom iskoci popup i krete da insistira na broken srpskom (text to speech) da instaliram neku ekstenziju na hrome da bi ste dobili strana instaliraj... Doslo mi da ga umlatim koskom
August 31, 20168 yr U drugom gledanju jos su bolji :) Vrtim poslednjih nedelja poslednju sezonu i iznova me odusevise. Evo par favorita Ovo zbog crnih cverglana i PiJu grupe u izvedbi Djordja Cvarkova Moj favorit, Torbinator u 2 epizode. Fenomenalno!
August 31, 20168 yr Inače, čuh da je čvarkov rođeni burazer naprednjak neki sekretar u skupštini tako nešto Edited August 31, 20168 yr by Duci Simonovic
August 31, 20168 yr Koliko ovaj torbica liči na mog klasića pa to nije normalno Edited August 31, 20168 yr by Bambula
August 31, 20168 yr Inače, čuh da je čvarkov rođeni burazer naprednjak neki sekretar u skupštini tako nešto da li je chovek vlasnik brata svojega ^_^
August 31, 20168 yr da li je chovek vlasnik brata svojega ^_^ zvuci kao naziv neke pesme koju bi Cvarkov pevao
September 3, 20168 yr Nadam se da kreću pre "početka jesenje šeme" koju su ovi pametnjakovići što su sad zaseli zakazali za početak oktobra... ....shit has hit the fan...
September 3, 20168 yr A da ona tragedija, ipak mi je mnogo bilo da bih ulovio te uradke... ....shit has hit the fan...