June 5, 20168 yr Propustih, popizdeo sam kad sam video, a rtv nema 72 unazad... ....shit has hit the fan...
June 20, 20168 yr Odgledao sam danas epizodu /dotle stigao/ "rad od kuće" kada je Torbica skajpao iz stana. Pla-ka-nje. Edited June 20, 20168 yr by Mil@n
June 20, 20168 yr Odgledao sam danas epizodu /dotle stigao/ "rad od kuće" kada je Torbica skajpao iz stana. Pla-ka-nje. joj jeste
June 21, 20168 yr Bome, bliži se i za Državni Posao "letnja pauza"... Mlađa i Daško npr do kraja juna, a da li će se vratiti - teško. Đomla i Škoda sad samo da idu po kućama: oteralo ih sa FM, pa sa neta...
June 21, 20168 yr http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/klima_se_i_quotdrzavni_posaoquot_.55.html?news_id=322132
June 21, 20168 yr Dobro ovaj tekst iz Danasa je usmeren na skupljanje klikova... Naslov nema veze sa tekstom... ...shit has hit the fan...
June 21, 20168 yr Istina, sem jedne polurečenice. No, aj videće se. Nisam toliki fan DP, ali sam nesrećan bez Uzbudilnika, a ova dvojica su se baš angažovali oko #podrziRTV, lako će ih "zaboravit" na jesen...
June 21, 20168 yr Istina, sem jedne polurečenice. No, aj videće se. Nisam toliki fan DP, ali sam nesrećan bez Uzbudilnika, a ova dvojica su se baš angažovali oko #podrziRTV, lako će ih "zaboravit" na jesen...Pa verovatno je u pitanju ceo projekat O Radio...
June 21, 20168 yr bogami i mi bi teshko podneli -_- plus shto mi oradio pogodan i za dnevno slushanje :( Edited June 21, 20168 yr by gospa buba
June 29, 20168 yr dao babi život na srebrnom pladnu i biće kao diogen degen što je živeo u buretu...cool homage aferi picoder samo nedelju dana posle izbijanja