MayDay Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ja nemam Torbicu u familiji, ali su me odgajili Dragan i Smiljka. Pošto ja nisam išla u vrtić, mene su mama i tata dali da me čuva jedna familija u komšiluku (bračni par rodjen 1938 oboje). E sad, oni su rodom baš sa tog poteza. Njegovi iz Like, a ona iz Bosanskog Grahova. I onda su posle rata sa sve babom i dedom došli u Bačku Topolu i onda su došli u nekom trenutku za BG. Uglavnom, ja sam po Čedomiru pričala ćaća i mater, samo sam kod njih videla foru sa paljenjem šibica u toaletu posle No2 i posle toga kod Dragana Jove Torbice i sve tako nešto. :D Čedomir radio u GSP, pa je par puta umesto da vozi u garažu, vozilo preko noći parkiravao na Banovom Brdu u ulici. I sa njima sam Varburgom išla u njihovo selo u Bačkoj. :D Nažalost, oboje su umrli prerano, ali su me skroz oni odgajili. Ko pravi baba i deda.
porucnik vasic Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 torbica i čvarkov maestralni Исплаках се као човек.
Desmond Bojčinski Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Baba danas išla u grad... http://www.blic.rs/vesti/vojvodina/incident-na-konferenciji-obesite-bosance-i-ostale-koji-su-u-novi-sad-dosli-sa-brda/wghwvvf
SNARC Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ovo sa ispaljivanjem za rukovanje pokupise od Nebojse iz Beograda. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 gledao im predstavu u petak. tja, nije vredno pažnje, prepričavanje epizoda za koje misle da su imale odjeka. tezga kao takva, nek uzimaju lovu dok mogu. zaslužili su ova loša izvedba me neće sprečiti da ih gledam i dalje i budem im fan
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) odlični Edited May 25, 2016 by kud u maglu Simoviću
Frank Pembleton Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Omaž Bati Živojinoviću... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts