Borca Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Olivier Hanlan navodno potpisuje ugovor sa Valensijom.
MiddleClass Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Kad ce da ozvanice da CG mjenja Rusiju na EP?
Micko8 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) Quote Džoel Embid postaje Francuz? Košarkaš Filadelfije Džoel Embid pokrenuo je postupak za dobijanje francuskog državljanstva. Znaci ovaj bez problema moze da nastupi za Francusku a Tristan Vukcevic mora da ceka da napuni 21 godinu da bi nastupio za reprezentaciju Srbije , Fibina pravila su nidje svezom Edited May 2, 2022 by Micko8
borris_ Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Cuj Dzoel. Od sada je Žoel kako se uvjek i zvao Bile je prica i prije 4 godine. Tada su Gober i Parker bili protiv naturalizacije.
Joe D Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 11 minutes ago, borris_ said: Cuj Dzoel. Od sada je Žoel kako se uvjek i zvao srednje ime hans
Svarog Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Vrlo podeljena mišljenja u komentarima da li su ovo koraci ili ne. https://www.instagram.com/reel/Ce1q2tSlxhT/?igshid=MDJmNzVkMjY= Zanimljivo, par trenutaka pre toga sam gledao snimak gde Wade upravo ovo radi i pomislim kako su čisti koraci u pitanju. https://www.instagram.com/reel/CfCJgull7HJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
theanswer Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nisam čitao komentare ali ovo gore nnisu koraci a ovo dole jesu jer je pomerio stajnu nogu bar 2x. 1
Profesionalac Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 (edited) Koje je objašnjenje da nisu koraci? Bar dok sam ja trenirao, bilo je da iz pivota ne možeš dizati stajnu nogu - sem ako nije skok sa obe noge. Kod wade-a je problem pomeranje stajne noge, ali ako zanemariš to, onda je čisto, posle pivotiranja diže obe noge u istom trenutku za šut. Ovaj klinac odradi pivot, spušta pivot nogu i onda kreće u korak/skok sa stajnom nogom. Aha, sad nakon ovog što napisa Joe D, vidim da sam u krivu. Nisam znao step through pravilo - da nisu koraci dok ne spustiš stajnu nogu ponovo na zemlju. Edited July 6, 2022 by Profesionalac
Joe D Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 mozes da podignes, ne smes da vratis na zemlju kad je podignes. 4
borris_ Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Joël je sada i zvanicno francuz. Francuska federacija je zatrazila da dobije pasos i danas ga je dobio. Vjerovatno nece igrati na EP Ali vec iduce godine na SP bi trebao biti i naravno na OI gdje ce se cilja minimum finale.
Joe D Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 pizduni francuski, imaju milijardu dobrih igraca, potpisuju joela. fuj. posrace im se glavati cefur u bagete kad dodje vreme.
Recommended Posts