Frank Pembleton Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Mimoišao sam se malopre sa Paspaljem, čovek hoda i priča sa ljudima oko sebe najnormalnije, kao da ništa nije bilo [emoji4]Super!
Djuro Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 2 hours ago, Heaviside said: Koja je njegova prica, zasto nije igrao za ozbiljnije klubove? Definitivno je imao kvaliteta za to. Dejan Milojevic mi je u to vreme pricao da mu je izuzetno tesko da igra protiv njega i da Zuca nije nikakav seoski igrac vec da igra vrlo ozbiljnu kosarku. aje da se ne zajebavamo...
James Marshall Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Možda je igrao ozbiljnu košarku, ali ovako gledajući ga na tekmama reklo bi se da se nikad nije pretjerano interesovao za ozbiljan sportski život, a očigledno je bilo nečeg drugog seoskog u njemu ako mu je limit poslije karijere pozicija izbacivača.
Svarog Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 ja sam Topalovića voleo, iako je možda tih godina samo Preković imao grđi izbačaj od njega tačnije Prekovićev i nije vizuelno toliko grdan bio koliko je lopta imala sumanutu putanju prolazivši između nosećih greda.
Calavera Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 over/under na brzopotezni povratak u ju es of ej? ja im dajem 6 dana.
cvrlle Posted December 14, 2017 Posted December 14, 2017 pogresno su ih uputili. pandorf je austrija a ne litvanija Sent from my E5603 using Tapatalk
levi Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 nemci primili trenera za stalno https://www.sportando.com/en/germany/bbl/257762/science-city-jena-coach-bjorn-harmsen-agree-to-permanent-contract.html
Giggsy Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Ludnica od tekme u Las Palmasu. Gran Canaria i Asvel igrali tri produzetka, Asvel na kraju dobio 129:128 Roberson iz Asvela ubacio 42 poena od cega 11 trojki i jednu jedinu dvojku
Recommended Posts