Grandilof Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ma da, kao da mu 2 operacije posle acl-a i nus povreda posle toga nisu bile dovoljne, e budale... Sent from my SM-A510F using Tapatalk
theanswer Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 (edited) Danas počinju čuvene pretkvalifikacije koje prethode još čuvenijim kvalifikacijama za SP 2019. Švedska-BiH u 18h Edited August 2, 2017 by theanswer
theanswer Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 sunce ti jebem ja nemam reč kako bih nazvao talenat adina vrabca sa loptom u rukama. ovo je nešto što ja nisam video ni na jednom nivou košarke. obično ljudi znaju kad ne znaju, on ni toga nije svestan. trpe ga svi zbog defanzive pa i vujošević jer bi erikson imao umesto 17 33 poena do sad ali ovo je nešto stvarno neverovatno. posle ovih 15min moje mišljenje o džikiću je skyrocketovalo
Miralem Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 miladin je zapravo odlican, jedino kad bi jos igrao kosarku umesto rukometa...
theanswer Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 šveđani okrenuli u zadnjoj četvrtini i još dobili pristojnom razlikom od 8 erikson igrao simultanku, ključni napad je bio na 2 razlike i 35 do kraja kada je pogodio trojku iz odlično nacrtanog napada..
pacey defender Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 (edited) Sergio Llull will be sidelined between seven and nine months due to a severe injury in his knee ligaments. Llull suffered the injury while preparing for the EuroBasket with the Spanish national team in a friendly game against Belgium on Wednesday. Edited August 10, 2017 by pacey defender
zakintos Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 BiH na korak od kvalifikacija, pala je i uvek neugodna Jermenija. Musa dere jarca a Dule hladan kao spricer. U subotu protiv Svedske.
Recommended Posts