Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted
Resetting the twenty-four second shot clock to fourteen seconds after an offensive rebound instead of twenty-four seconds.
-1
Posted

Da je sudija svirao prvi faul, nista od ovog cirkusa ne bi bilo.

Posted

Kari preuzeo Bayern i napustio nemacku reprezentaciju.Scariolo napustio spansku reprezentaciju, novi selektor je Juan Antonio Arenga (dosadasnji asistent, cini mi se).

Posted
razocaran sam sto jos uvek nisu dozvolili prvi korak, to je zeljko predlagao.
+1Uopste ne razumem zasto svesno cine igru manje atraktivnom.
Posted
PONEDELJAK 3.12.2012 | 20:18"Zvao me nacistom i poželeo mi rak"IZVOR. B92, SPORTANDO.NET | SOIzraelski košarkaški reprezentativac Gaj Pnini na terenu je nazivao protivničkog igrača “nacistom”, psovao ga je i poželeo mu da dobije rak i tumor na mozgu.107670366350bcfaf5026b9975192476_orig.jpgfoto: You TubeOve šokantne optužbe na Pninijev račun izneo je igrač Hapoela Jonatan Skjeldebrand, posle meča koji je Pninijev Makabi dobio sa 91:72.“Kada me je čuvao, nazivao me je ‘nacistom’, govorio mi je da želi da moj otac i ja dobijemo rak i moždani tumor, a i stalno mi je upućivao psovku na ‘j'”, kaže Skejldebrand, koji je podneo žalbu Košarkaškom savezu Izraela.“U početku sam mislio da sam ga pogrešno razumeo, ali nazivao me je nacistom u kontinuitetu. Nepojmljivo je da me kapiten Makabija optuži za tako nešto. Govorimo o reprezentativcu Izraela koji me je nazvao nacistom?”, dodao je Skjeldebrand, koji ima i švedsko i izraelsko državljanstvo.Pninija su snimile televizijske kamere i najverovatnije će mu biti oduzeta kapitenska traka. Neki se čak zalažu i da bude suspendovan do kraja sezone, kao i da više ne bude pozivan u reprezentaciju.Selektor Izraela Arik Šivek i minister kulture i sporta Limor Livnat oštro su osudilu Pninijeve ispade, a Makabi se još nije oglasio tim povodom.Gaj Pnini nije ostao u lepom sećanju ni navijačima u Srbiji, pošto se u nekoliko navrata na gostovanjima u Beogradu poneo nekorektno, a pamti se i ‘lakat’ Nenadu Krstiću na Evrobasketu prošle godine.
i onda Grobari bez osnova daju epitete protivničkim igračima... :fantom:šalim se malo, al ovo je stvarno kvalitetan primerak idiota..
Posted (edited)

Nikola Ilic bivsi centar FMP Zeleznika i Aseofta iz Ploestija sa kojim je osvojio dve titule prvaka, preminuo je danas posle duge i teske bolesti. :(RIP

Edited by Moća
Posted (edited)

Sećam se dečka i te cele priče kad je dobio tumor...RIP

Edited by Jose Raul Capablanca
Posted

Koliko timova moze igrac da promeni u jednoj sezoni? Treba mi zbog burazera. Trazio na fibinom sajtu al nisam nasao nista.

• 2 weeks later...