Feindouno Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Kao sto rekoh...Zasto je samo 3 razlike? Treba mi 10 za Francuze.
pacey defender Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nPmuOI456jA&feature=player_embedded#!Veliki majstor Arvidas Sabonis.
Cash Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Neznam gde to da napisem mozda najbolje ovde :) . Danas pocinju kvalifikacije za OI. Napred Makedonci. :)
Feindouno Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ne treba zaboraviti ni EP za male zemlje u San Marinu Grupa A:MoldavijaGibraltarAndoraGrupa B:MaltaSkotskaVelsSan MarinoDanska ne brani titulu ali su svi ostali tu. Favoriti su Andora i Malta koja ima dzina.
hazard Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ne treba zaboraviti ni EP za male zemlje u San Marinu Grupa A:MoldavijaGibraltarAndoraGrupa B:MaltaSkotskaVelsSan MarinoDanska ne brani titulu ali su svi ostali tu. Favoriti su Andora i Malta koja ima dzina.Sta ce tamo Vels i Skotska, oni nisu mikro-drzava kao ostali, a uostalom sta je tamo radila i Danska prethodni put? I zasto nema simpaticnih Farana? Oni ne igraju basket?
Feindouno Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 To je zapravo Divizija C, ne odredjuju se ucesnici po velicini drzave nego po kvalitetu.Farani ne igraju basket.
ficfiric Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 To je zapravo Divizija C, ne odredjuju se ucesnici po velicini drzave nego po kvalitetu.Farani ne igraju basket.Nekad se zvalo C Divizija a sada European Championship Small CountriesInace Andora razvalila Gibraltar sa 96:47 Rezervista Farfan 14p, 7r za 18 minuta
Feindouno Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Ne svidja mi se tvoj ton. edit: @ hazard, uletio teacher.Malo sam precjenio Venecuelu i domaci teren. Sad kad sam odgledao obe utakmice vidim da su ipak fizicki mnogo inferiorniji od Dominikanaca i Portorika i to im je glavni problem. Veceras se igraju 2 veoma zanimljive utakmice za prvo mjesto u grupi DR - Rusija i Grcka - PR.Ocekujem bar jedno iznenadjenje.Na EP takodje utakmice za 1. mjesto, Andora - Moldavija i Malta - San Marino. Edited July 4, 2012 by Feindouno
ficfiric Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Andora i Moldavija su se vec plasirali u polufinale.U B grupi Skotska sama odlucuje o svojoj sudbini. Pobedom nad Velsom obezbedjuje polufinale, porazom gubi sve sanse.Ako Skotska dobije, San Marinu bi bila potrebna pobeda sa vise od 7 poena nad Maltom.
ficfiric Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Za sve ljubitelje severnokorejske kosarke: Drugo poluvreme utakmice Amrokgang - 25. aprilhttp://www.youtube.com/watch?v=m4gkstRgUDo
pacey defender Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Uzeli foru od Tegija da snimaju samo drugo poluvreme.
ficfiric Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A rekao bih da su mu uzeli i strucnog komentatora... Podseca me na onog sto je nedavno gostovao kod Tegija sto svaku recenicu pocinje srcanim udarom. Komentator mu sve vreme odobrava sa 'jee, jee'
Feindouno Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 San Marino nakon velikog preokreta u 4/4 pravi jos jedno veliko iznenadjenje i kosem u posljednjoj sekundi dobija Maltu :Hail:Ako se ne varam parovi polufinala su Andora - Malta i San Marino - Moldavija. Ovaj prvi mec bi bio 1 1 finale prije finala
Töölönlahti Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Zezam se po twitteru i naletim na svež inženjerski interview:http://www.youtube.com/watch?v=TLYTefQ79UwOvaj ruski sa srpskim akcentom i jezičkim konstrukcijama je do jaja. :D
Recommended Posts