Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

Cijenim da nema sanse da ovo prodje. 1 kult OI je jaci od alavog Sterna.

Posted
Cijenim da nema sanse da ovo prodje. 1 kult OI je jaci od alavog Sterna.
pa oni su do skoro slali koledz igrace, a onda su se stern i deda bora dogovorili.eh, da je deda bora bio pedsednik pre dve godine mi bi bili svetski prvaci (durantu 4 faula u prvom poluvremenu) :(
Posted

Oni hoce da osvajaju OI. U svim sportovima. Stalno.Kad su vidjeli da ne mogu vise bez NBA igraca poceli su da salju NBA igrace, sad je jos ociglednije da ih bez profesionalaca ne bi bilo negdje i kao sto rekoh cijenim da nema sanse da se odreknu zlata u kosarci zato sto bi on da zaradi vise para.

Posted

dobro, ovo nije bez profesionalaca. uostalom, neka u23 reprezentacija uopshte ne bi bila tako naivna.

Posted

Ako oni već imaju problem da nagovore najbolje igrače da igraju, zašto moraju da to da prebacuju i na ostale.Većini košarkaša, uopšte sportista, je Olimpijada vrhunac karijere, što bi ih ti ograničavao da to imaju šansu da postignu samo do 23. godine?

Posted

Olimpijski turnir u kosraci je slabiji od svetskog, zapravo i od evropskog, zbog sistema takmicenja i popunjavanja mesta po regionalnom kljucu. Zato po meni ova ideja sa velikim SP po ugledu na fudbal pije vodu. Ali to nikada nece dostici razmere fudbalskog SPa, i to sto velite - kosarka na Olimpijadi ima mnogo vecu tradiconalnu vrednost od SPa, mogu ovi u NBA da rade sta god hoce, ostatak ne verujem da ce ispratiti.

Posted

pa americki kosarkasi su jedna od najvecih 'atrakcija' na oi. neverujem da ce odustati od 'drim-tima'.

Posted

Kakva je ovo reprezentacija Italije koja je izašla na megdantm Francuzima? Imam problema da prepoznam nekog igrača.

Posted

kako bre... diaw, seraphin, pietrus, gelabale, de colo...

Posted
Kakva je ovo reprezentacija Italije koja je izašla na megdantm Francuzima? Imam problema da prepoznam nekog igrača.
kako bre... diaw, seraphin, pietrus, gelabale, de colo...
:isuse: @ bad_lieutenant, u pitanju je takozvani B tim, drugoligaski igraci uglavnom.
Posted

A gdje gledate? Sigurno neki SK prime ili tako neko elitisticko sranje od kanala.