Zaz_pi Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Izgleda da su ovo poslednje OI na kojima ce ucestvovati NBA igraci za SAD. NBA i FIBA su se izgleda dogovorili da paznju posvete SP po ugledu na fudbal. Naravno, iza svega stoji novac:NBA hoping to generate more revenue with World Cup of Basketball proposal
Feindouno Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cijenim da nema sanse da ovo prodje. 1 kult OI je jaci od alavog Sterna.
Кристофер Лумумбо Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cijenim da nema sanse da ovo prodje. 1 kult OI je jaci od alavog Sterna.pa oni su do skoro slali koledz igrace, a onda su se stern i deda bora dogovorili.eh, da je deda bora bio pedsednik pre dve godine mi bi bili svetski prvaci (durantu 4 faula u prvom poluvremenu) :(
Feindouno Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Oni hoce da osvajaju OI. U svim sportovima. Stalno.Kad su vidjeli da ne mogu vise bez NBA igraca poceli su da salju NBA igrace, sad je jos ociglednije da ih bez profesionalaca ne bi bilo negdje i kao sto rekoh cijenim da nema sanse da se odreknu zlata u kosarci zato sto bi on da zaradi vise para.
Teixeira Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 dobro, ovo nije bez profesionalaca. uostalom, neka u23 reprezentacija uopshte ne bi bila tako naivna.
Jose Raul Capablanca Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ako oni već imaju problem da nagovore najbolje igrače da igraju, zašto moraju da to da prebacuju i na ostale.Većini košarkaša, uopšte sportista, je Olimpijada vrhunac karijere, što bi ih ti ograničavao da to imaju šansu da postignu samo do 23. godine?
goofs Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Olimpijski turnir u kosraci je slabiji od svetskog, zapravo i od evropskog, zbog sistema takmicenja i popunjavanja mesta po regionalnom kljucu. Zato po meni ova ideja sa velikim SP po ugledu na fudbal pije vodu. Ali to nikada nece dostici razmere fudbalskog SPa, i to sto velite - kosarka na Olimpijadi ima mnogo vecu tradiconalnu vrednost od SPa, mogu ovi u NBA da rade sta god hoce, ostatak ne verujem da ce ispratiti.
189- Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 pa americki kosarkasi su jedna od najvecih 'atrakcija' na oi. neverujem da ce odustati od 'drim-tima'.
keitel Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Kakva je ovo reprezentacija Italije koja je izašla na megdantm Francuzima? Imam problema da prepoznam nekog igrača.
Timmi Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 kako bre... diaw, seraphin, pietrus, gelabale, de colo...
Feindouno Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Kakva je ovo reprezentacija Italije koja je izašla na megdantm Francuzima? Imam problema da prepoznam nekog igrača. kako bre... diaw, seraphin, pietrus, gelabale, de colo... @ bad_lieutenant, u pitanju je takozvani B tim, drugoligaski igraci uglavnom.
Feindouno Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 A gdje gledate? Sigurno neki SK prime ili tako neko elitisticko sranje od kanala.
Recommended Posts