Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

Vi bi prihvatili gej igrača al naši ne bi sigurno.

• Haha 2
Posted
5 hours ago, Moća said:

Vi bi prihvatili gej igrača al naši ne bi sigurno.

Ovaj je bio i sa trandžom valjda? Tako da bi mogao da se pozove na izvestan presedan ukoliko vaši krenu da koče :D

Ali šalu na stranu ovaj je svoje odsvirao, da bude srećan ako dobaci do Australije. Šteta jer bi možda bilo bolje da je odradio koju godinu u Evropi pre ove Azije.

Posted

naši lepotani u svlačioni, recimo nedović na primer bi svakako bili nebezbedni na tuširanju.

zato se uostalom ni petrušev nije vratio kod nas.

• 2 weeks later...
Posted

Ja sad tek vidim izvučene grupe za OI kvalifikacije. U Španiji se očekuje finale Španija Bahami... Španci mogu glat propustiti OI ako Bahami dođu u istom sastavu kao za pretkvalifikacije kad su izbacili Argentinu 

Posted
Just now, arheolog1981 said:

Ja sad tek vidim izvučene grupe za OI kvalifikacije. U Španiji se očekuje finale Španija Bahami... Španci mogu glat propustiti OI ako Bahami dođu u istom sastavu kao za pretkvalifikacije kad su izbacili Argentinu 

Plus se pominje i Klej Tompson za Bahame.

• +1 2
  • 3 weeks later...
Posted

Dzile selektor Gruzije, 

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Kuba razbila americku reprezentaciju u kvalifikacijama za  americko prvenstvo. Ima da im pukne i najbolji tim na Olimpijskim Igrama.

Edited by Micko8
Posted

Puci ce sigurno ako im na OI budu igrali ovi igraci, to svakako

Posted

Vidjao sam da se fudbalska utakmica prekida zbog psa, na kosarkaskoj to nisam ocekivao

• +1 1
  • Haha 2