napadaj Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) https://www.instagram.com/p/CvxlNezrqkP/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== Ko su ovi sa Trampom? Edited August 10, 2023 by napadaj
Segundo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 39 minutes ago, napadaj said: https://www.instagram.com/p/CvxlNezrqkP/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== Ko su ovi sa Trampom? Ovaj sto drži dres mi liči na Nebojšu Žugića, generalnog Arene sport
napadaj Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Mislio sam da je neko iz kluba. Bolesna država potpuno. 1
Micko8 Posted August 11, 2023 Posted August 11, 2023 Preminuo je Ivan Corovic, jedan od boljih igraca iz Zvezdine juniorske ekipe rodjene 1998 godine. 5
goofs Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Zna li iko sta se desava sa "Sestom licnom"? Jel Milos i dalje radi negde?
Borca Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Spanija, Letonija, Grcka i Portoriko ce biti domacini FIBA Olimpijskih kvalifikacionih turnira. 1
pantelia Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Prvo sam popizdeo sto su Spanci dobili setnju, onda sam shvatio da u Bahami tu Letonci i Litvanci veliki favoriti, grupa C najzanimljivija 1
goofs Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Au, znači Olimpijada bez Luke ili Janisa. Možda je i FIBI dojadilo Lukino ponašanje pa mu namestili da odmori jedno leto. 1
levi Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 već su mu namestili onda kad zbog idiotskog sisteama kvalifikacija Slovenija nije igrala na svetskom prvenstvu kad je bila prvak Evrope. njihov gubitak 2
goofs Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 To je bilo dobrano pre njegovog detinjastog ponašanja na terenu, tad je još bio igrač Reala. Ja mnogo gotivim Luku, ali negledljiv je bio na SPu.
*edited by mod Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 3 hours ago, pantelia said: Prvo sam popizdeo sto su Spanci dobili setnju, onda sam shvatio da u Bahami tu Letonci i Litvanci veliki favoriti, grupa C najzanimljivija Slovenija - Grčka Letonija - Brazil Španija - Bahami Litvanija - Italija doduše ovde im za najviše potencijala da Italija otpadne a uleti domaćin.
Fakundo Sava Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 2 hours ago, goofs said: To je bilo dobrano pre njegovog detinjastog ponašanja na terenu, tad je još bio igrač Reala. Ja mnogo gotivim Luku, ali negledljiv je bio na SPu. za ono je trebalo da dobije jednu jaku banovinu Celu utakmicu je šuškao prstima prema sudijama ,more rebno bi ja njega
*edited by mod Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 12 minutes ago, Fakundo Sava said: za ono je trebalo da dobije jednu jaku banovinu Celu utakmicu je šuškao prstima prema sudijama ,more rebno bi ja njega To je i u NBA radio pa je popio neku kaznu i prestao. Teška jadnost sa njegove strane.
Recommended Posts