August 10, 20231 yr https://www.instagram.com/p/CvxlNezrqkP/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== Ko su ovi sa Trampom? Edited August 10, 20231 yr by napadaj
August 10, 20231 yr 39 minutes ago, napadaj said: https://www.instagram.com/p/CvxlNezrqkP/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ== Ko su ovi sa Trampom? Ovaj sto drži dres mi liči na Nebojšu Žugića, generalnog Arene sport
August 11, 20231 yr Preminuo je Ivan Corovic, jedan od boljih igraca iz Zvezdine juniorske ekipe rodjene 1998 godine.
November 22, 20231 yr Spanija, Letonija, Grcka i Portoriko ce biti domacini FIBA Olimpijskih kvalifikacionih turnira.
November 27, 20231 yr Prvo sam popizdeo sto su Spanci dobili setnju, onda sam shvatio da u Bahami tu Letonci i Litvanci veliki favoriti, grupa C najzanimljivija
November 27, 20231 yr Au, znači Olimpijada bez Luke ili Janisa. Možda je i FIBI dojadilo Lukino ponašanje pa mu namestili da odmori jedno leto.
November 27, 20231 yr već su mu namestili onda kad zbog idiotskog sisteama kvalifikacija Slovenija nije igrala na svetskom prvenstvu kad je bila prvak Evrope. njihov gubitak
November 27, 20231 yr To je bilo dobrano pre njegovog detinjastog ponašanja na terenu, tad je još bio igrač Reala. Ja mnogo gotivim Luku, ali negledljiv je bio na SPu.
November 27, 20231 yr 3 hours ago, pantelia said: Prvo sam popizdeo sto su Spanci dobili setnju, onda sam shvatio da u Bahami tu Letonci i Litvanci veliki favoriti, grupa C najzanimljivija Slovenija - Grčka Letonija - Brazil Španija - Bahami Litvanija - Italija doduše ovde im za najviše potencijala da Italija otpadne a uleti domaćin.
November 27, 20231 yr 2 hours ago, goofs said: To je bilo dobrano pre njegovog detinjastog ponašanja na terenu, tad je još bio igrač Reala. Ja mnogo gotivim Luku, ali negledljiv je bio na SPu. za ono je trebalo da dobije jednu jaku banovinu Celu utakmicu je šuškao prstima prema sudijama ,more rebno bi ja njega
November 27, 20231 yr 12 minutes ago, Fakundo Sava said: za ono je trebalo da dobije jednu jaku banovinu Celu utakmicu je šuškao prstima prema sudijama ,more rebno bi ja njega To je i u NBA radio pa je popio neku kaznu i prestao. Teška jadnost sa njegove strane.