mire Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 i u markizu (moze da) ide nasjeckano sve i svasta, po zelji, ja dodam zele b, grozdjice, nasjeckanu cokoladu i ljesnikobademe.a svinja je drugar, dekse. oklevetani drugar.ok kad ti kažeš...ja volim klotkao i čokoladu bez ikakvih drangulija
morgana Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) sta znam, ja volim da dodam groznjice (natopljene u rum). secer u filu znacajno smanjim, pa mi ne bude preslatko.previse pisem ovdje za nekog ko dosta izbjegava slatko :Dedit, cokoladu i ja volim klot crnu, jaku i bez secera. cokolada nije slatkis ako se ja pitam. Edited December 6, 2012 by morgana
ordi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vas
morgana Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) sad kad kazes, ni ja davno nisam primjetila cadburyod slatkisa u posljednje vrijeme tamanim vitalisov orasasti granola bar. uvijek poslije teretane, 1 plocica zagarantovano, 2 mozebitno. osim toga, ujutru uz kafu mali slatkis, 1 (omanji) komad kolaca, kesten pire ili par bombona. i to je najcesce to.ne mogu da prezalim sto mi ne prija burek i ostalo voljeno tijesto. Edited December 6, 2012 by morgana
assück Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vasserem ti se u krenberiye
ordi Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 i onda ako to izravnam i bacim na po cuke u zamrzivac, da li ce ispasti magic? :)
halloween Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Našla sam čestit keks da se gricka uz čaj. Bretonske galete sa bogatim ukusom maslaca, da se raspilaviš.Pravi ih ova firma http://www.traoumad.fr/en/la-galette-de-pont-aven/80-boite-cadeau-de-galettes-de-pont-aven.html, a Delez pakuje. 280 din 100g.
Amelija Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 totalno sam se odvikla od zaslađenog ananasa (iz konzerve)jela juče posle dugo vremena, i bio mi nešto bljaksi (u smislu presladak)a i na crne čokolade sam se navukla i ponekad mi obične budu preslatke
Amelija Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 ma kake godine, pa jagode redovno šećerima i dinju često (na veliko skandalizovanje mnogih oko mene)
Lancia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 dinja + secer + cimet. kakav crni skandal.moze i sa jamon seranom , al' to je druga prica.
Recommended Posts