Jump to content

Da li jedete slatko, koliko i kada?

nekoliko pitanja 58 members have voted

1. 1. nešto slatko posle ručka/večere?

• obavezno
      17
    • često
      24
    • samo ako se nisam dovoljno najeo slanog
      8
    • samo ako sam se dosta najeo
      4
    • nikad
      5
  2. 2. slatko za doručak?

• obavezno
      10
    • ponekad
      26
    • nikako
      22
  3. 3. slatko kao ručak ili večera

• mogu bez problema
      15
    • mogu ponekad
      15
    • ne mogu nikako
      28

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

i u markizu (moze da) ide nasjeckano sve i svasta, po zelji, ja dodam zele b, grozdjice, nasjeckanu cokoladu i ljesnikobademe.a svinja je drugar, dekse. oklevetani drugar.
ok kad ti kažeš...ja volim klotkao i čokoladu bez ikakvih drangulija

sta znam, ja volim da dodam groznjice (natopljene u rum). secer u filu znacajno smanjim, pa mi ne bude preslatko.previse pisem ovdje za nekog ko dosta izbjegava slatko :Dedit, cokoladu i ja volim klot crnu, jaku i bez secera. cokolada nije slatkis ako se ja pitam.

Edited by morgana

čokolada je ok ako je u reform torti

čokolada ja uvek ok

čokolada ja uvek ok ako je u reform torti
-_-

3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vas

sad kad kazes, ni ja davno nisam primjetila cadburyod slatkisa u posljednje vrijeme tamanim vitalisov orasasti granola bar. uvijek poslije teretane, 1 plocica zagarantovano, 2 mozebitno. osim toga, ujutru uz kafu mali slatkis, 1 (omanji) komad kolaca, kesten pire ili par bombona. i to je najcesce to.ne mogu da prezalim sto mi ne prija burek i ostalo voljeno tijesto.

Edited by morgana

3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vas
serem ti se u krenberiye

i onda ako to izravnam i bacim na po cuke u zamrzivac, da li ce ispasti magic? :)

necekrenberije ga kvare

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • Author

totalno sam se odvikla od zaslađenog ananasa (iz konzerve)jela juče posle dugo vremena, i bio mi nešto bljaksi :huh: (u smislu presladak)a i na crne čokolade sam se navukla i ponekad mi obične budu preslatke

Oce to s godinama.

• Author

ma kake godine, pa jagode redovno šećerima i dinju često (na veliko skandalizovanje mnogih oko mene)

dinja + secer + cimet. kakav crni skandal.moze i sa jamon seranom , al' to je druga prica.