Jump to content
IGNORED

Da li jedete slatko, koliko i kada?

Amelija

nekoliko pitanja  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
i u markizu (moze da) ide nasjeckano sve i svasta, po zelji, ja dodam zele b, grozdjice, nasjeckanu cokoladu i ljesnikobademe.a svinja je drugar, dekse. oklevetani drugar.
ok kad ti kažeš...ja volim klotkao i čokoladu bez ikakvih drangulija
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• assück

17

• ordi

9

• Amelija

9

• morgana

8

Posted (edited)

sta znam, ja volim da dodam groznjice (natopljene u rum). secer u filu znacajno smanjim, pa mi ne bude preslatko.previse pisem ovdje za nekog ko dosta izbjegava slatko :Dedit, cokoladu i ja volim klot crnu, jaku i bez secera. cokolada nije slatkis ako se ja pitam.

Edited by morgana
Posted
čokolada ja uvek ok ako je u reform torti
-_-
Posted

3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vas

Posted (edited)

sad kad kazes, ni ja davno nisam primjetila cadburyod slatkisa u posljednje vrijeme tamanim vitalisov orasasti granola bar. uvijek poslije teretane, 1 plocica zagarantovano, 2 mozebitno. osim toga, ujutru uz kafu mali slatkis, 1 (omanji) komad kolaca, kesten pire ili par bombona. i to je najcesce to.ne mogu da prezalim sto mi ne prija burek i ostalo voljeno tijesto.

Edited by morgana
Posted
3x fuja za reformu!fuja! fuja! fuja!ima li jos unas igde da se pazari cadbury cokolada, pitam ja vas
serem ti se u krenberiye
Posted

i onda ako to izravnam i bacim na po cuke u zamrzivac, da li ce ispasti magic? :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

totalno sam se odvikla od zaslađenog ananasa (iz konzerve)jela juče posle dugo vremena, i bio mi nešto bljaksi :huh: (u smislu presladak)a i na crne čokolade sam se navukla i ponekad mi obične budu preslatke

Posted

ma kake godine, pa jagode redovno šećerima i dinju često (na veliko skandalizovanje mnogih oko mene)

Posted

dinja + secer + cimet. kakav crni skandal.moze i sa jamon seranom , al' to je druga prica.