November 30, 201212 yr Ja sam video ženkinju koja je stavljala lonac soli na svaku kašičicu šećera, pošto mrzi slatko.
November 30, 201212 yr jebo nutele, kremove, dzemice, kokose i plazme, najjace su palacinke sa secerom! Edited November 30, 201212 yr by orderka
November 30, 201212 yr eee, svi ste vi poletarci za čehe, oni šećere sve živojednom se zaletela na krem čorbicu koja je divno mirisala, pitam koja je, kažu od krompira, diiiivno, sipam pun tanjir, a ona slatka ... o užasa mog, a gladna, a sad blam da sve onako ostavimviše se i ne sećam kako sam se izbavila, tu sam grozotu potisnula negde duboko.
November 30, 201212 yr Ja sam kao mali probao čvarke sa eurokremomMoj rodjeni brat je rutinirano jeo slani sir sa lebom i dzemom.
November 30, 201212 yr najjace su palacinke sa secerom!... i orasima al šećer onako da se istopi malko... mhmmmmdodatak. volim voće jako, i to jabuke pod no 1. a volim i žito sa šlagom. ne znam da l se to računa.edit. oko slatko-slano kombinacija: izvesna nana iz zrenjanina i njen sos od višanja, sa pečenom gudetinom i pire krompirom... eh, to su bili dani. Edited November 30, 201212 yr by PointTaken
November 30, 201212 yr ja sam kao dete posipala secer po masti i lebaja alevu papriku.(danas mi je inače prvi dan zdrave, kontrolisane ishrane koja treba da unapredi moj život, narušeno zdravlje i nabubrelu telesinu. osećam da ću visiti na ovoj temi...) Edited November 30, 201212 yr by PointTaken