Kampokei Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Upravo stukao jednu malo Lindt Noccionoir. Sad mogu da radim ko covek jos kojih sat-dva. Edited November 30, 2012 by Kampokei
henrik larsson Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.
morgana Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 poslije 3 dana prinudne dijete, 1 bombona mi je nemoguc poduhvat. udario me secerni udar u glavu i u noge.
nisam ja Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 nakon što je želudac odobrio ostanak misije panadolnešto sad ga častim plenom iz jučašnje ničim izazvane posete dmu. onaj alnaturin strupvafel. mislim da sam sazreo za sektu.dalje, dmovo nešto od banane.fina vožnjica ukusima i teksturom. i za kraj korni big kokos.
Nikodije Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Jedem slatko samo posle slanog, taj kontrast me oduševljava.
ordi Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 ja vidla da ima da se kupi nekakav novi snikers dark limited edition. probo neko i ako da, na sta lici?
halloween Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Maxi nudi nekoliko vrsta keksa iz belgijskih fabrika, probala sam spekulas i rochers od kokosa. Bljak! Nakrkali šećera k'o nenormalni. Namenjeno onima koji su u poslednjoj fazi zavisnosti od cukra. Vinjače™ za sladokusce. Edited December 1, 2012 by halloween
Amelija Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.uf ala ja tamanim te čokolade s mentom, kao nenormalnai Lindt i After Eight i Rittersport
duda Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 meni se ovih dana našla pri ruci ova. skroz je dobra.
assück Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 veceras sabili 200g Najlepsih zelja, onih obicnihsupruga onda jos uz to onu malu sa mentom
dekss Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 slatkiši uz kafu posle ručka - ne bih preživeo duže od tri dana bez toga
duda Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 sinoć se oždrala sladoledom (burbon vanilija ) u nedoba .jedan od retkih prekršaja u poslednje vreme.danas mi se uopšte ne jede ništa slatko, eto i neki plus u svemu.
assück Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 uzeo 300g mlevene plazme, ubacio nekoliko na kockice iseckanih žele-kocki, sipao 2dl oranž đusa, muljao i gnjecio dok nije postalo kompaktno, izravnao u posudi i bacio na po čuke u zamrzivač.magic!
Recommended Posts