Jump to content

Da li jedete slatko, koliko i kada?

nekoliko pitanja 58 members have voted

1. 1. nešto slatko posle ručka/večere?

• obavezno
      17
    • često
      24
    • samo ako se nisam dovoljno najeo slanog
      8
    • samo ako sam se dosta najeo
      4
    • nikad
      5
  2. 2. slatko za doručak?

• obavezno
      10
    • ponekad
      26
    • nikako
      22
  3. 3. slatko kao ručak ili večera

• mogu bez problema
      15
    • mogu ponekad
      15
    • ne mogu nikako
      28

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Upravo stukao jednu malo Lindt Noccionoir. Sad mogu da radim ko covek jos kojih sat-dva.

Edited by Kampokei

Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.

Kad mi padne šećer, moram imat' nešto slatko.

poslije 3 dana prinudne dijete, 1 bombona mi je nemoguc poduhvat. udario me secerni udar u glavu i u noge.

nakon što je želudac odobrio ostanak misije panadolnešto sad ga častim plenom iz jučašnje ničim izazvane posete dmu. onaj alnaturin strupvafel. mislim da sam sazreo za sektu.dalje, dmovo nešto od banane.lOMdy.png?1?8683fina vožnjica ukusima i teksturom. i za kraj korni big kokos.

Jedem slatko samo posle slanog, taj kontrast me oduševljava.

ja vidla da ima da se kupi nekakav novi snikers dark limited edition. probo neko i ako da, na sta lici?

Maxi nudi nekoliko vrsta keksa iz belgijskih fabrika, probala sam spekulas i rochers od kokosa. Bljak! Nakrkali šećera k'o nenormalni. Namenjeno onima koji su u poslednjoj fazi zavisnosti od cukra. Vinjače™ za sladokusce.

Edited by halloween

• Author
Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.
uf ala ja tamanim te čokolade s mentom, kao nenormalnai Lindt i After Eight i Rittersport

meni se ovih dana našla pri ruci ova. skroz je dobra.cokolada10_367171S0.jpg

veceras sabili 200g Najlepsih zelja, onih obicnihsupruga onda jos uz to onu malu sa mentom

slatkiši uz kafu posle ručka - ne bih preživeo duže od tri dana bez toga

sinoć se oždrala sladoledom (burbon vanilija :wub: ) u nedoba :piggy: .jedan od retkih prekršaja u poslednje vreme.danas mi se uopšte ne jede ništa slatko, eto i neki plus u svemu.

uzeo 300g mlevene plazme, ubacio nekoliko na kockice iseckanih žele-kocki, sipao 2dl oranž đusa, muljao i gnjecio dok nije postalo kompaktno, izravnao u posudi i bacio na po čuke u zamrzivač.magic!

:ohmy:i kako se to zove?