Jump to content
IGNORED

Da li jedete slatko, koliko i kada?

Amelija

nekoliko pitanja  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Upravo stukao jednu malo Lindt Noccionoir. Sad mogu da radim ko covek jos kojih sat-dva.

Edited by Kampokei
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• assück

17

• ordi

9

• Amelija

9

• morgana

8

Posted

Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.

Posted

Kad mi padne šećer, moram imat' nešto slatko.

Posted

poslije 3 dana prinudne dijete, 1 bombona mi je nemoguc poduhvat. udario me secerni udar u glavu i u noge.

Posted

nakon što je želudac odobrio ostanak misije panadolnešto sad ga častim plenom iz jučašnje ničim izazvane posete dmu. onaj alnaturin strupvafel. mislim da sam sazreo za sektu.dalje, dmovo nešto od banane.lOMdy.png?1?8683fina vožnjica ukusima i teksturom. i za kraj korni big kokos.

Posted

Jedem slatko samo posle slanog, taj kontrast me oduševljava.

Posted

ja vidla da ima da se kupi nekakav novi snikers dark limited edition. probo neko i ako da, na sta lici?

Posted (edited)

Maxi nudi nekoliko vrsta keksa iz belgijskih fabrika, probala sam spekulas i rochers od kokosa. Bljak! Nakrkali šećera k'o nenormalni. Namenjeno onima koji su u poslednjoj fazi zavisnosti od cukra. Vinjače™ za sladokusce.

Edited by halloween
Posted
Ja ovih dana stukao jedno kilo Lindt crne sa mentom.
uf ala ja tamanim te čokolade s mentom, kao nenormalnai Lindt i After Eight i Rittersport
Posted

meni se ovih dana našla pri ruci ova. skroz je dobra.cokolada10_367171S0.jpg

Posted

veceras sabili 200g Najlepsih zelja, onih obicnihsupruga onda jos uz to onu malu sa mentom

Posted

slatkiši uz kafu posle ručka - ne bih preživeo duže od tri dana bez toga

Posted

sinoć se oždrala sladoledom (burbon vanilija :wub: ) u nedoba :piggy: .jedan od retkih prekršaja u poslednje vreme.danas mi se uopšte ne jede ništa slatko, eto i neki plus u svemu.

Posted

uzeo 300g mlevene plazme, ubacio nekoliko na kockice iseckanih žele-kocki, sipao 2dl oranž đusa, muljao i gnjecio dok nije postalo kompaktno, izravnao u posudi i bacio na po čuke u zamrzivač.magic!