theanswer Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Nema ništa od dodatnih poziva svakako. Đorđević je danas rekao da ima u BG-u dvojicu igrača na koje računa, Lučića i Tea. Tako da mi se čini da dok god Teo bude mogao da stoji na nogama ići će u Kinu. Ova situacija sa Gagijem samo dodatno može da pomogne toj soluciji. Tako da prvi kandidat za kat i dalje ostaje Birča ili neko od centara. Raduljica danas nije igrao, u prvoj tekmi je igrao samo drugo poluvreme, možda Sale i nije toliko lud.
goofs Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Ja bih sutrasnju utakmicu pustio u laganom ritmu, mozda bez Jokica cak, Birca 40min. Em nam je treca u tri dana, em mislim da nam ne treba puno tenzije na terenu u ovom trenutku.
Azdaja Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Slažem se, danas je toliko nebitno. Neka vrte tri kretnje i lagano. Više od rezultata strepim svaki put kad neko krene na ulaz.
Giggsy Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) 1 hour ago, Azdaja said: Slažem se, danas je toliko nebitno. Neka vrte tri kretnje i lagano. Više od rezultata strepim svaki put kad neko krene na ulaz. Bukvalno. Ma kad stanu na parket samo @bradilko Saketi, Saketi Edit: Izgleda da je kod Gagija ipak isto koleno, ali svejedno nece ici. Samo da mu ne ode karijera jebes ostalo, pokrpicemo se mi Edited August 18, 2019 by Giggsy
Micko8 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Najveci utisak do sada na mene je ostavio Jokic, neverovatno koliko se jos vise udebljao u ovoj pauzi ali poprilicno dobro se krece i u ovakvom fizickom stanju, aktivan je u odbrani, pokriva dosta toga.
April Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Da se svetsko igra u Somboru, za vreme tajmauta bi išao da sere
harper lee Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Je l' to mi necemo na RTS-u gledati kosarku zato sto Vucic otvara novu sedamdesetsestinu auto-puta do Crne Gore?
Joe D Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 vase pravo da znate sve o predsednikovim aktivnostima
James Marshall Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) Kontam da su to naši iz Saveza na čelu sa Suzi aminovali Edited August 18, 2019 by James Marshall
Кристофер Лумумбо Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Da, cenim da je zuti bujke zvao danilovica da ga pita sta da radi. prenosice rts
James Marshall Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Na kom, jbg, u programu nema. Još najavili i Sinsinati, a izjebo ih Nole.
James Marshall Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Mislim, ako imaš neke insajderske informacije sa rts, podijeli.
Кристофер Лумумбо Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) Evo, imam, dostavila mi suzi http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/17/rts-1.html Edited August 18, 2019 by Кристофер Лумумбо
stoka Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Biće ovo završeno do utakmice ... Nego, pišu mediji da je američkoj reprezentaciji za ovo prvenstvo otkazalo blizu 40 igrača, što zbog povrede, što zbog toga što im je važnija NBA sezona ... A mi se žalimo na kult reprezentacije ...
Recommended Posts