Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
Poslali su neku nesretnicu koja je napravila prilog o onoj "Oj Kosovo Kosovo" dječici, bilo u jutarnjem. 
Suzana dominira...

... Shiit has hit the fan...

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Ocel vise biti zvanicnih vesti o Gagiju, izgoreh

Posted

Ne igra na SP. Mora na operaciju, ligamenti su u pitanju. Tegeltija naveo kao izvor doktora repke Dragana Radnovanovica.

Posted

Šta će sada stručnjak koji se odrekao Kalinića i Nedovića. Možda upregne Raduljicu da igra beka.

Posted

Kad zatreba igrace Simon trojku, a Gudura beka. Na pleja moze i Bogdan koji minut...

Posted

Kalina mu je još uvek zelena tačka na Skype-u...samo kažem.

Sent from my SM-N950F using no brains

Posted (edited)

Ispalio se on sto nije zvao Kalinica nevezano za ove povrede, ali to ionako nije bila kosarkaska odluka pa nema sanse sad da je menja. Upasce Avramovic ili Todorovic ako se povredi jos neko i to je to. Za sad imamo 12 igraca za Kinu. 

Edited by Joe D
Posted
10 minutes ago, Joe D said:

Ispalio se on sto nije zvao Kalinica nevezano za ove povrede, ali to ionako nije bila kosarkaska odluka pa nema sanse sad da je menja. Upasce Avramovic ili Todorovic ako se povredi jos neko i to je to. Za sad imamo 12 igraca za Kinu. 

Ma, naravno.

Ovi koji su ostali, idu. Ako se, ne daj Boze, jos neko povredi, bice izmedju njih dvojice - Kalinu i Nedaru otpisite odmah. Ici cemo sa 4 centra, kao sto su se mnogi ovde pribojavali 

Posted

biće to ok, Đorđević je na svom terenu kad dođe do iznuđenih rešenja, ko može da prinudno da zakrpi van pozicije itd. možda ne ume da se snađe kad ima kompletnu reprezentaciju, onda počne filozofira i donosi nesvatljive odluke, ali kad je neka vanredna situacija onda se lakše mobilišu ostali igrači, i imaš borbenu grupu. sirotinjska logika, ali za sad funkcioniše

Posted

4 niska u 12, ovo nikad nisam video. :laugh: 

Posted

Nisi gledao nasu repreentaciju na proslom svetskom prvenstvu?

Posted

Good point, zaboravio sam da Nedovic nije isao. :D

Ovo sad je jako zajebano, udju u foul trouble bilo koji od cetvorice i mozemo da ga sisamo s odbranom. Morace Simonovic da cuva protivnicke plejeve, dok je bio u Zvezdi to je izgledalo komicno. 

A kako je krenulo, povredice se jos neko, a Bobi i Milutinov ce ukupno odigrati 20 minuta na prvenstvu. 

Posted

Jel zna neko broj moba Stefana Markovica? Da krenemo da saljemo zalopojke.

Salu na stranu, mene sad uzasno nervira sve ovo oko Kaline i Nedovica, bio sam na strani selektora kad je napravio rez, ali me prpa da se ne ponovi EP - tamo smo za zlato izvisili bukvalno jer nam je falio jedan rotacijski igrac, ili jer se Jovic povredio i bio neupotrebljiv, kako god da se uzme. A ovde je potencijal i ulog mnogo veci.

Avramovic je neupotrebljiv na vrhunskom nivou, dok je Todorovic rekovalescent kao Macvan i Kuzmic. Mi sad trenutno imamo 10 upotrebljivih igraca, plus Bircu i Raduljicu koji nekako uspeva na ovim pripremama da bude jadniji od Birce (sto mi se cinilo nemogucim).

Posted

Ovde se zdravo za gotovo uzima da bi Nedara i Kalina bili zdravi, kao da ne znamo njihov istorijat povreda, pa eto samo da su oni tu ne bi imali ovakvih problema..