BWA Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 da li se ove prijateljske utakmice ikako mogu otkazati? nema meca da se neko ne povrijedi. neka igraju 5 na 5 izmedju sebe.
Calavera Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Just now, BWA said: da li se ove prijateljske utakmice ikako mogu otkazati? nema meca da se neko ne povrijedi. neka igraju 5 na 5 izmedju sebe. onda bi igrali protiv birce, sto je otprilike duplo opasnije
theanswer Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 i ja nešto mislim da ih ima mnogo, ali jbm li ga, treba se uigrati 3 tekme u 3 dana baš i nije optimalno sa sve skraćenom minutažom
Joe D Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 isto sve to moze da se desi i na treningu. teodosic se povredio da nije posteno potrcao na utakmici.
freakns Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 ovakve tekme nisu problem. sto kaze Joe, isto ovo moze da se desi i na treningu. i Teo i Gagi su se povredili bez kontakta. a uigravati i pripremati se moras
MiddleClass Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Tegeltija javio da je Gagi zavrsio sto se tice SP.
darkonet Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 steta za Gagija, bas mi je zao pitam se kako je moguce da smo zakazali prijateljski mec sa ekipom s kojom igramo mec na Svetskom prvenstvu?
goofs Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Dva meca igramo sa Italijanima, neko rece ovde da su bili zakazani pre zreba. Nisu ove utakmice problem, moras da uigravas ekipu, da se ovo danas nije desilo mozda bi se desilo na treningu ili na turniru. Zao mi Gagija bas, nek je i neka povreda, samo da nije ACL.
darkonet Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 ih kao da bi bilo prvi put da se otkazu mecevi koje si dogovorio ma ovo se ne desava prvi put, cini mi se da ovakvih primera ima samo u kosarci da igras pripremne meceve sa ekipom s kojom igras u grupi ne znam sta se time dobija
fetboj Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Dal je bitno skim se igra? Pa sa Borcem iz Cacka su igrali, sta se time dobilo?
simple red white Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 (edited) 13 hours ago, cedo said: Slično DMu je i Džo Regland doživeo povredu koja ga je odvojila od parketa dobar deo sezone, ako je to koleno koje je već povređivao - mrka kapa, želim mu što pre da ozdravi i zaigra basket. Da li je Tegetlija član stručnog štaba i jedini novinar koji je uz reprezentaciju a da je na ili pored klupe? Edited August 17, 2019 by simple red white
simple red white Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 9 hours ago, Zed said: Teo se povredio od neigranjitisa. Naravno, kada se zaapustiš to je tako.
Giggsy Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 (edited) 15 minutes ago, simple red white said: Slično DMu je i Džo Regland doživeo povredu koja ga je odvojila od parketa dobar deo sezone, ako je to koleno koje je već povređivao - mrka kapa, želim mu što pre da ozdravi i zaigra basket. Da li je Tegetlija član stručnog štaba i jedini novinar koji je uz reprezentaciju a da je na ili pored klupe? Nije isto koleno. Sad je levo Za Tegeltiju sve mozete reci, ali ako je RTS poslao nekog tamo ja pojedem laptop. Naravno da je verovtno jedini Edited August 17, 2019 by Giggsy
James Marshall Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Poslali su neku nesretnicu koja je napravila prilog o onoj "Oj Kosovo Kosovo" dječici, bilo u jutarnjem.
Recommended Posts