Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

u krc, sta bi s Draganom? propustio sam to :( 

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Radulja pokušava da prikrije nespremnost nekom ležernošću i nonšalantnošću Jokića, pa ispada komedija :lol:

Posted

au jbt, sad sam video snimak, bez kontakta, cak i bez promene pravca, nesto ga secnulo, bukvalno mirise na najgore :(

Posted
6 minutes ago, goofs said:

au jbt, sad sam video snimak, bez kontakta, cak i bez promene pravca, nesto ga secnulo, bukvalno mirise na najgore :(

ovo liči na ukrštene :sad:

Posted

Spali smo na sestoricu spolja vec sada, a Lucic vuce tu neku laksu povredu

Posted (edited)

Pa jos uvek  ima vremena  da predje preko svog  ega i da naknadno pozove Kalinica ili Nedovica.

Edited by Micko8
Posted

A da sacekamo malo da vidimo koliko je ozbiljno ovo sa Gagijem? Sta ste se navadili kao babe narikace, navuci cete neku losu karmu?

Utakmica  kao da smo gledali malo jaci trening. Odavno nismo bili ovoliko jaci od Turaka da ih satremo skoro bez ikakvog truda. Steta je sto je ovo bila jedna od onih utakmica kad Gudura vola u dupe ne moze da pogodi, sve osim otvorenih suteva je odradio fantasticno.

Posted

Odlican Gudura, Jovic gusio.

Raduljica jedini u crnim patikama(nosi one horor janisove najke) i crnim carapama, crna ovca reklo bi se.

Tek se u Evropi vidi koliko je Jokara snazan, majstor je.

Posted
5 minutes ago, Micko8 said:

Pa jos uvek  ima vremena  da predje preko svog  ega i da naknadno pozove Kalinica ili Nedovica.

Šanse da sad pozove nekog od njih dvojice su verovatno ko da nas udari asteroid. Ako se obistine crne slutnje pre će Avramović da se okiti medaljom i nacionalnom penzijom. Možda i zasluženo jer da on nije dao koš Austriji ko zna dal bi i igrali SP.

Posted
16 minutes ago, bradilko said:

ovo liči na ukrštene :sad:

I meni isto, pogotovo sto je covek imao istoriju sa tom povredom. Jbt, nadam se da gresim.

Posted

Nego, sta je sa Milutinovim? Jel i on ima neku povredu koju nasi kriju i ko zna ko razloga?

Posted
3 hours ago, Azdaja said:

Odlican Gudura, Jovic gusio.

Raduljica jedini u crnim patikama(nosi one horor janisove najke) i crnim carapama, crna ovca reklo bi se.

Tek se u Evropi vidi koliko je Jokara snazan, majstor je.

Jovic kao da namerno izgnorise Jokica, nemaju nikakvu hemiju izmedju sebe, Jovic uvek kasni sa dodavanjem ili gleda na drugu stranu od njega .