August 13, 20195 yr 8 minutes ago, harper said: Sinoc sam po prvi put bas ispizdeo zbog njegovog standardnog manira prenosenja utakmica sastavljenog od Blago tebi, meni diže pritisak već 20 godina. Bukvalno kao sa pičkoustim, ne mogu 2 rečenice da otrpim. Ni Šarenca isto. BTW, u vojsci sam igrao basket sa sinom mu, nekakav ex-podmladak Partizana. Dunster na ćaleta.
August 13, 20195 yr 1 hour ago, zorglub said: BTW, u vojsci sam igrao basket sa sinom mu, nekakav ex-podmladak Partizana. Dunster na ćaleta. U kojoj vojsci, kad? Koliko starog sina on moze da ima?
August 13, 20195 yr 1 minute ago, Djuro said: U kojoj vojsci, kad? Koliko starog sina on moze da ima? Denda sigurno ima oko 55 godina, zasto ne imao odraslog sina?
August 13, 20195 yr 6 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Добро је Pa ne znam baš, mislim da SK neće prenositi utakmice koje prenosi RTS kao što je bio slučaj i na Eurobasketu.
August 13, 20195 yr Denda sigurno ima oko 55 godina, zasto ne imao odraslog sina?Petar Denda, predsednik USNS i urednik sportske redakcije RTS... negativna selekcija across the board u Srbiji Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
August 13, 20195 yr 48 minutes ago, theanswer said: Pa ne znam baš, mislim da SK neće prenositi utakmice koje prenosi RTS kao što je bio slučaj i na Eurobasketu. Мислим да за БиХ хоће