1n54jd3r Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 nekada sam se cudio sto se baca hejt po answer-u...sad kad me zabolela glava, kapiram zasto
theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 stvarno boli glava od rasprave o košarci, mnogo je zanimljivije da se piše o tome koliki kalinić ima kurac a koliki ima vertical
SNARC Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Ovaj topic ce postati spektakularan i jedna vrsta lektire ukoliko nasi izduvaju pre polufinala. Zanimljiva je sama pomisao na sta bi to tek licilo.
omiljeni Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 6 minutes ago, theanswer said: stvarno boli glava od rasprave o košarci, mnogo je zanimljivije da se piše o tome koliki kalinić ima kurac a koliki ima vertical eh, ali vertical je veoma bitan. osim ako ne pristaješ da te svaki put poderu 45 razlike.
mlatko Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Ovaj topic ce postati spektakularan i jedna vrsta lektire ukoliko nasi izduvaju pre polufinala. Zanimljiva je sama pomisao na sta bi to tek licilo.Meni se vrzma po glavi tesan poraz od italijana i onda debakl kraj protiv spanije u drugom kolu. plasman od 16-og do 9. mesta u svetu je za neke (mnoge) uspeh.
pariah Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Je li počinje u sedam h, gledam na areni, studio, zagrevanje... Da trknem na kafu?
steins Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Ništa mi nismo ispadanjem Teodosića izgubili - njegova forma je krajnje upitna, fizička sprema takodje, a glava je tek znak pitanja veličine Avalskog tornja. Elemenat madjije™ stoji, ali je on em klimav, em je pitanje koliko ga još ima. Jović i Micić su ozbiljni industrijski plejevi, i mislim da je besmisleno posle onakvih sezona da se bilo ko pita - mogu li oni to? Sa druge strane nisu rupetine u odbrani nivo Teodosića. Osim toga imamo i Bogadna i Dragana koji bez većih problema prevode lopte - Jedino što ovde dolazi u pitanje je Salova omiljena igra sa dva pleja, ali dobro, to može da se reorganizuje. Mada se ja plašim da će Teodosić svakako ići sa ekipom, što mi se ne dopada, bez obzira na psihologiju i zasluge.
Joe D Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 Dosta nemate pojma svi vi koji mislite da nedostatak Teodosica nije gubitak.
Filozof manijak Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Gubitak je svakako, ali nije nenadoknadiv gubitak Da sam Salo, kao što nisam, počinjao bih utakmice sa Jovićem ili MIcićem, gde bi mi Teo ulazio kad treba da se smiri ekipa, kad je gusto, kad zariba u napadu, kad treba da se promeni ritam sa par njegovih magičnih asistencija. Dakle, ne više od 10-15 min po utakmici. Em se ne bi previše fizički trošio. Ali, jbg, sad šta je tu je. Svakako veći gubitak nego Kalinićevo izostajanje
Mark Rothko Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) Ti si prva 4 Birčeviću. Dobri ovi litvanski retro dresovi. Edited August 12, 2019 by Mark Rothko
mandingo Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Jel' Teo definitivno out ili mracite ovde kao babe?
Filozof manijak Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Poslednje što sam pročitao da se još nije def. Moguće da sam propustio neki apdejt u medjvremenu.
Recommended Posts