theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) 4 minutes ago, Joe D said: naravno da denver ima bolje igrace oko jokica od nase repreentacije kao prvo to nisam ni rekao kao drugo kad si već spomenuo, naravno da ima, da nemaju jokića bili bi trinaesti na zapadu. za početak denver u rosteru nema plus dodavača sem jokića. Edited August 12, 2019 by theanswer
Joe D Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 Koja bi nasa reprezentacija bila bez Jokica na zapadu?
mlatko Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 i ti misliš da mi to nemamo u reprezentaciji a da denver ima? daj ljudi, nemoj da se zajebavamo sad sa očiglednim stvarimai ja mislim da ovde to(g igraca koji bi ga podizao i spustao mu) nema, nadam se da gresim i da ce se taj pojaviti, Bogdanovic je kandidat koji sad mora da se istakne. Tesko je vrteti igru oko jednog superigraca, Novicki je npr vukao ali sam nije dovukao.1 od 5 sam mislio da ima sigurno snage da uzme 2 do 3 napada od pet ali to nije toInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Just now, Joe D said: Koja bi nasa reprezentacija bila bez Jokica na zapadu? koji bi denver bio na svetskom prvenstvu bez jokića? jel bi prošao u četvrtfinale?
omiljeni Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Denver bez Jokica ima 4 nba starteraMi bez Jokica imamo 0.5 nba startera
Filozof manijak Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Ko je jači: Bruce Lee ili hodač-po-žici? Ali da se bore na žici.
theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 1 minute ago, omiljeni said: Denver bez Jokica ima 4 nba startera Mi bez Jokica imamo 0.5 nba startera i finiks je imao 5 nba startera prošle sezone.
Joe D Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 Naravno da bi prosao. svaka nba ekipa bi prosla, a i svaka evroligaska ekipa. ekipe koju su ajedno cele godine >>> ekipe koje treniraju meseca dana za turnir zajedno. Denver ima vise individualnog talenta od nase reprezentacije, nemojmo biti neozbiljni aman. Jedino Milutinov pre Plamlija tu moze da prodje, ostalo nije za poredjenje.
theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 (edited) 2 minutes ago, Joe D said: Naravno da bi prosao. svaka nba ekipa bi prosla, a i svaka evroligaska ekipa. ekipe koju su ajedno cele godine >>> ekipe koje treniraju meseca dana za turnir zajedno. Denver ima vise individualnog talenta od nase reprezentacije, nemojmo biti neozbiljni aman. Jedino Milutinov pre Plamlija tu moze da prodje, ostalo nije za poredjenje. Pa ovo ti je skroz u koliziji, pričamo o timu a ne individualnom kvalitetu koji je takođe upitan top to bottom, 12 igrača, nije ovo individualni sport, nemoj se zajbavati, sad treba da poredimo pojedinačno igrače po pozicijama, ne funkcioniše tako košarka, što znaš dobro i sam. Drugo, daješ nba ekipi celu sezonu da se spremi za SP, a taj argument ne važi za reprezentaciju koja bi igrala cele sezone ligu, wtf. Edited August 12, 2019 by theanswer
omiljeni Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 [emoji3] i finiks je imao 5 nba startera prošle sezone. Samo ocu da kazem da se poslednja 2 puta kad smo mi igrali sa timom koji ima 5 nba startera se igralo na mercy rule nakon sto nas nabiju 45 razlike, tako da bih ja bio dosta pazljiv kod tih mi vs denver poredjenja.
theanswer Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 Just now, omiljeni said: 5 minutes ago, theanswer said: i finiks je imao 5 nba startera prošle sezone. Samo ocu da kazem da se poslednja 2 puta kad smo mi igrali sa timom koji ima 5 nba startera se igralo na mercy rule nakon sto nas nabiju 45 razlike, tako da bih ja bio dosta pazljiv kod tih mi vs denver poredjenja. meeeeeeh, 5 nba superstarova misliš kad kažeš nba startera. koliko je australija imala nba startera kad smo igrali u polufinalu na oi? delavedova nba šampion starter, ingls starter, bogut nba šampion isto starter, bejns nije bio starter ali igrao ispred bobija, pati mils starter. vidiš dokle se ode tom logikom.
Joe D Posted August 12, 2019 Author Posted August 12, 2019 1 minute ago, theanswer said: Pa ovo ti je skroz u koliziji, pričamo o timu a ne individualnom kvalitetu koji je takođe upitan top to bottom, 12 igrača, nije ovo individualni sport, nemoj se zajbavati, sad treba da poredimo pojedinačno igrače po pozicijama, ne funkcioniše tako košarka, što znaš dobro i sam. Drugo, daješ nba ekipi celu sezonu da se spremi za SP, a taj argument ne važi za reprezentaciju koja bi igrala cele sezone ligu, wtf. reprezentacija moze dve sezone da ima da se spremi, nema tu dovoljno kvaliteta za nba. neozbiljan si sa vodjenjem denvera u pricu, to je ekipa sastavljena oko jokica. cak i da izbacimo individualni talenat iz price, njihovi spoljni igraci su duplo brzi i atletski bolji od nasih, mnogo je lakse jokicu da radi to sto radi sa takvim igracima.
omiljeni Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 to su sve starteri kao što su i Bogdan i Bjelica. Njih dvojicu sam računao kao 0.5 startera, tako da su deladova, ingles, mills i ostali daju ~0.75 startera
1n54jd3r Posted August 12, 2019 Posted August 12, 2019 nemamo atleticizam niti brzinu koju Jokic ima oko sebe u Denveru...ali kada bi uspeli da se uigramo tako da Bogdan glumi Dzamala, to bi moglo fino da se eksploatise u napadu...nazalost, za tu vrstu uigranosti potrebno je vreme...videli smo ona dva napada kada Bogdan gubi loptu jer nije naviknut na Jokarinu nekonvencionalnost u dodavanjima
Recommended Posts