Micko8 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) 8 minutes ago, miki.bg said: Želim da budem čovek koji će šokirati svet! Đorđević poručio Amerima šta da očekuju od Srbije u Kini Pa vec je sokirao, izbacivanjem sa spiska najboljeg srpskog krilnog igraca Edited July 24, 2019 by Micko8
goofs Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Vredi li gledati ista sa Balkan Infa ako ne vodi Tesa Tesanovic?
theanswer Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 (edited) I Love je otkazao. Ali je Lauri zato tu, imao je operaciju na palcu, ali će se vratiti negde na pola trening kampa. Lauri, Kemba i Mičel je odlična rotacija i dalje i verovatno najjači deo tima. Edited July 24, 2019 by theanswer
Micko8 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Nisu bas nepobedivi za nekoliko top reprezentacija na SP.
goofs Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Meni smrdi da ce i Lauri da ispali, samo nece sad unapred nego ce kasnije iskoristiti povredu kao izgovor.
theanswer Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Pa neće, zato sam i napisao, to je javio Shams danas.
Joe D Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 Meni je Lopez-Turner-Drummond dosta dobra centarska linija.
MocaVukotic Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 6 hours ago, napadaj said: Izvinjavam se sto kvoutujem ovo, ali moram da kazem da je ovo jedan neopevani moron, neznalica kosarkaska i kvazi-novinar. Skoro da mi ga je zao.
napadaj Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Što? Ja nisam gledao, ne znam šta je pričao. Užasan je u onom serijalu na RTS-u, humor ispod nule.
renne Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Izvinjavam se sto kvoutujem ovo, ali moram da kazem da je ovo jedan neopevani moron, neznalica kosarkaska i kvazi-novinar. Skoro da mi ga je zao. Od uvek je tako
Mil@n Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Vredi li gledati ista sa Balkan Infa ako ne vodi Tesa Tesanovic?A Teša je šta, nosilac kvaliteta? Oni samo postavljaju pitanja, nekad ni to, o o podpitanjima da ne pričam, ili ne daj bože, neko iole provokativno pitanje... Te emisije su uglavnom monolozi.Btw izašla nova sa Bardom, i naravno, za oplakati je. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Кристофер Лумумбо Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 24 minutes ago, MocaVukotic said: Izvinjavam se sto kvoutujem ovo, ali moram da kazem da je ovo jedan neopevani moron, neznalica kosarkaska i kvazi-novinar. Skoro da mi ga je zao. morao bih se sloziti, narocito ovaj deo da je neopevani moron.
goofs Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 5 minutes ago, Mil@n said: A Teša je šta, nosilac kvaliteta? Oni samo postavljaju pitanja, nekad ni to, o o podpitanjima da ne pričam, ili ne daj bože, neko iole provokativno pitanje... Te emisije su uglavnom monolozi. Btw izašla nova sa Bardom, i naravno, za oplakati je. A nemam pojma, lupam, BalkanInfo nisam u zivotu gledao, osim par random klipova na youtubu, izmedju ostalog i onaj dragulj sa hemijskom olovkom
Micko8 Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Pa dobro pored Sarenca i Tegltija deluje kao da je genije i da zna nesto o kosarci
Recommended Posts