Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Možda i kod njih skup najboljih igrača ne znači i najbolji tim

Ako im Midlton bude najbolji igrac, nekako cemo se snaci.

• Author

Podsetnik da je nama Goran Dragic dao 30 poena za poluvreme za ove sto cene da cemo mi lako sa Kembom ili Spidom. 

U tom finalu je bilo svega i svasta , pa i najbolji defanzivci na spoljnim pozicijama su nam se   povredili pre finala, svaki mec je prica za sebe. Jaki su  amerikanci  i dalje su glavni favoriti za zlato ali  izgleda da im nece bit lako, treba to ukmponovati za mesec dana , neiskustvo igranja  na fibinim takmicenjima , plus nemaju neku super zvezdu u ekipu koja  cini ekipu   bas boljom nego sto jeste , Kemba je tu najblizi a opet  je daleko od toga, idealna prilika se ukazuje da ih neko skenja.

Edited by Micko8

USA osvaja opušteno

zato što nema Kalinića

+1

Nece se ni oznojiti

18 minutes ago, Joe D said:

Podsetnik da je nama Goran Dragic dao 30 poena za poluvreme za ove sto cene da cemo mi lako sa Kembom ili Spidom. 

Ovi su ja, je l’? :D 

Hoce li neko da se opkladi   u deset dojc maraka, da ce ispasti pre finala :sleep:

Edited by Micko8

• Author

Imas kladionice, pa stavljaj koliko hoces maraka. 

Je l' porasla kvota stogod na Amere ili treba nova tura od 10ak igraca da otkaze ?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Sent from my OnePlus 6 using Tapatalk

Macvan potpisao za Alvaru. Iz Japana. Menja Milka Bjelicu tamo, trener je Luka Pavicevic. Lol

kvota na usa otprilike 1.40 što će reći nikad veća.na nas svega 5. a treba probati na janisa i ekipu- čak 21,(a po meni su treći favoriti)

ponegdje čak i kvota 4 na nas.

Edited by Kurdy

• Author

Kolko na Francuze?

preko 30 na francuze,al ja ne bi dao ni dinara na to.oni su mi u rangu italijana, a na njih je preko 100 kvota

Edited by Kurdy