Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Nije mogao naci coveka da mu bude pomocnik nego vodi kera na prvenstvo...

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Vidiš da neće niko da radi sa njim :fantom:

Posted

Jokić je sigurno poslednji koji bi se bavio spiskom i sličnim budalaštinama. Čovek se bunio javno kad je publika u Denveru zviždala Bartonu štetočini, a sad će kao najmlađi da napada Kalinića zbog nečega što nema veze sa košarkom, kako da ne.

Posted

moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko.

Posted

Ma lupetanja je i previse. I zato jedino i ide kritika djordjevicu. Mogao je da kaze lepo zasto ga nema (ne kurtoazno u sta realno niko normalan ne veruje) ili da kaze da ce o razlozima izostanka nekih nosilaca pricati posle prvenstva, a da je sa igracima vec pricao.

Onda nit bi bilo ovoliko nagadjanja i lupetanja nit bi se ljudi glozili oko gluposti... Al tako je kako je, ceraj dalje...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted
4 minutes ago, fancy claps said:

moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko.

kakve sise ima kuma?

Posted

najbolje da cu o tome da pisem na kosarkaskom forumu

Posted

i da li jokićev burazer ima dobar vertical ko crnac što bi rekli?

Posted
5 hours ago, omiljeni said:

Treba da pozovu neke Larkine ko 1998 i ulube sve.
Ludi Srbin je trener?

98 su ispali od Rusa u 1/2F.

Posted
9 minutes ago, miki.bg said:

98 su ispali od Rusa u 1/2F.

Tako je, na poziciji 5 imali jednog Brad Millera, doduše tada nastupao za Purdue Boilermakerse.

Posted

Plus Gvendon Aleksis i Dejvid Rivers

Posted

Kakvu je tad magiju izveo Zoc sto je celavog cara poveo rovitog. Isto kao sto ce 15ak godina kasnije uraditi isti taj celavi sa Krletom

Posted

Btw. izvinjavam se na uzastopnom postu, ali ovde je nekako pocela tradicija menjanja avatara. Prosli put me neko podsetio da sam ja pre toga bio imao Bogija. Znam da nije ova, ako se neko seti, kazite.

I Naravno, da se izvinimo damama, voleo bih da nastavimo "jebace nas" postovima, makar i u SZD-u

Posted

To je jedna od glupljih epizoda u istoriji foruma.