July 20, 20195 yr Jokić je sigurno poslednji koji bi se bavio spiskom i sličnim budalaštinama. Čovek se bunio javno kad je publika u Denveru zviždala Bartonu štetočini, a sad će kao najmlađi da napada Kalinića zbog nečega što nema veze sa košarkom, kako da ne.
July 20, 20195 yr moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko.
July 20, 20195 yr Ma lupetanja je i previse. I zato jedino i ide kritika djordjevicu. Mogao je da kaze lepo zasto ga nema (ne kurtoazno u sta realno niko normalan ne veruje) ili da kaze da ce o razlozima izostanka nekih nosilaca pricati posle prvenstva, a da je sa igracima vec pricao.Onda nit bi bilo ovoliko nagadjanja i lupetanja nit bi se ljudi glozili oko gluposti... Al tako je kako je, ceraj dalje... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
July 20, 20195 yr 4 minutes ago, fancy claps said: moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko. kakve sise ima kuma?
July 20, 20195 yr 5 hours ago, omiljeni said: Treba da pozovu neke Larkine ko 1998 i ulube sve. Ludi Srbin je trener? 98 su ispali od Rusa u 1/2F.
July 20, 20195 yr 9 minutes ago, miki.bg said: 98 su ispali od Rusa u 1/2F. Tako je, na poziciji 5 imali jednog Brad Millera, doduše tada nastupao za Purdue Boilermakerse.
July 21, 20195 yr Kakvu je tad magiju izveo Zoc sto je celavog cara poveo rovitog. Isto kao sto ce 15ak godina kasnije uraditi isti taj celavi sa Krletom
July 21, 20195 yr Btw. izvinjavam se na uzastopnom postu, ali ovde je nekako pocela tradicija menjanja avatara. Prosli put me neko podsetio da sam ja pre toga bio imao Bogija. Znam da nije ova, ako se neko seti, kazite. I Naravno, da se izvinimo damama, voleo bih da nastavimo "jebace nas" postovima, makar i u SZD-u