samo_opusteno Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Nije mogao naci coveka da mu bude pomocnik nego vodi kera na prvenstvo...
napadaj Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Jokić je sigurno poslednji koji bi se bavio spiskom i sličnim budalaštinama. Čovek se bunio javno kad je publika u Denveru zviždala Bartonu štetočini, a sad će kao najmlađi da napada Kalinića zbog nečega što nema veze sa košarkom, kako da ne.
fancy claps Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko.
adasevic Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Ma lupetanja je i previse. I zato jedino i ide kritika djordjevicu. Mogao je da kaze lepo zasto ga nema (ne kurtoazno u sta realno niko normalan ne veruje) ili da kaze da ce o razlozima izostanka nekih nosilaca pricati posle prvenstva, a da je sa igracima vec pricao.Onda nit bi bilo ovoliko nagadjanja i lupetanja nit bi se ljudi glozili oko gluposti... Al tako je kako je, ceraj dalje... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
precog Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 4 minutes ago, fancy claps said: moja kuma je bila na exitu u nekom drustvu sa srednjim i najmanje vaznim jokic-bratom (skroz opusten lik btw) i on se kune da jokici nemaju veze s aferom kalinic. toliko. kakve sise ima kuma?
fancy claps Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 najbolje da cu o tome da pisem na kosarkaskom forumu
theanswer Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 i da li jokićev burazer ima dobar vertical ko crnac što bi rekli?
eumeswil Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 5 hours ago, omiljeni said: Treba da pozovu neke Larkine ko 1998 i ulube sve. Ludi Srbin je trener? 98 su ispali od Rusa u 1/2F.
Mindaugas Žukauskas Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 9 minutes ago, miki.bg said: 98 su ispali od Rusa u 1/2F. Tako je, na poziciji 5 imali jednog Brad Millera, doduše tada nastupao za Purdue Boilermakerse.
Giggsy Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Kakvu je tad magiju izveo Zoc sto je celavog cara poveo rovitog. Isto kao sto ce 15ak godina kasnije uraditi isti taj celavi sa Krletom
Giggsy Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Btw. izvinjavam se na uzastopnom postu, ali ovde je nekako pocela tradicija menjanja avatara. Prosli put me neko podsetio da sam ja pre toga bio imao Bogija. Znam da nije ova, ako se neko seti, kazite. I Naravno, da se izvinimo damama, voleo bih da nastavimo "jebace nas" postovima, makar i u SZD-u
MiddleClass Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 To je jedna od glupljih epizoda u istoriji foruma.
Recommended Posts