samo_opusteno Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Filip Covic nema bas nikakve veze sa Vucicem i SNS-om.
samo_opusteno Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Da je tako pozvao bi barem Davidovca ako ne i Simanica, ali su sns-u preci Zagorac, Birc i ostali iz kluba mitingasa.
assignment Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera...
Amos Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 27 minutes ago, assignment said: Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... Dap, to sam i ja cuo, ali greh je da kvarimo ovako kvalitetnu diskusiju na topiku
Joe D Posted July 20, 2019 Author Posted July 20, 2019 Nema to smisla, nije igrao ni Guduric taj prozor. Drugo, Djordjevic bi i rekao da je to u pitanju.
dragance Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Naravno da nije zbog Zvezde, a ne krivim ni Sala (za razliku kada je prvi put objavio da ga neće ni na širem spisku - što je tek debilana), već je bio ucenjen sa par veoma bitnih igrača. Koji su usput SNS ljubitelji.
1n54jd3r Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 kad vec smaramo - ko bi od igraca mogao hipoteticki da utice na Saloa...Jokara, Bogdan, Teo?
Joe D Posted July 20, 2019 Author Posted July 20, 2019 Bircevic - posredstvom neke vlaske magije, ili sta vec koristi da bi se uvek nasao na prvenstvu.
Recommended Posts