Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Filip Covic nema bas nikakve veze sa Vucicem i SNS-om.

Da je tako pozvao bi barem Davidovca ako ne i Simanica, ali su sns-u preci Zagorac, Birc i ostali iz kluba mitingasa.

patkometrija, banujte ga.

Ja isto mislim da je zbog yveyde

Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... 

ako je to onda i treba biti precrtan.

27 minutes ago, assignment said:

Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... 

Dap, to sam i ja cuo, ali greh je da kvarimo ovako kvalitetnu diskusiju na topiku :fantom:

• Author

Nema to smisla, nije igrao ni Guduric taj prozor. Drugo, Djordjevic bi i rekao da je to u pitanju. 

Naravno da nije zbog Zvezde, a ne krivim ni Sala (za razliku kada je prvi put objavio da ga neće ni na širem spisku - što je tek debilana), već je bio ucenjen sa par veoma bitnih igrača. Koji su usput SNS ljubitelji.

hocemo li ikad saznati imena tih sns igraca?

Hoćemo. Jokara je jedan od njih.

lol

:ajde:

kad vec smaramo - ko bi od igraca mogao hipoteticki da utice na Saloa...Jokara, Bogdan, Teo?

• Author

Bircevic - posredstvom neke vlaske magije, ili sta vec koristi da bi se uvek nasao na prvenstvu.