July 20, 20195 yr Da je tako pozvao bi barem Davidovca ako ne i Simanica, ali su sns-u preci Zagorac, Birc i ostali iz kluba mitingasa.
July 20, 20195 yr Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera...
July 20, 20195 yr 27 minutes ago, assignment said: Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... Dap, to sam i ja cuo, ali greh je da kvarimo ovako kvalitetnu diskusiju na topiku
July 20, 20195 yr Author Nema to smisla, nije igrao ni Guduric taj prozor. Drugo, Djordjevic bi i rekao da je to u pitanju.
July 20, 20195 yr Naravno da nije zbog Zvezde, a ne krivim ni Sala (za razliku kada je prvi put objavio da ga neće ni na širem spisku - što je tek debilana), već je bio ucenjen sa par veoma bitnih igrača. Koji su usput SNS ljubitelji.
July 20, 20195 yr kad vec smaramo - ko bi od igraca mogao hipoteticki da utice na Saloa...Jokara, Bogdan, Teo?
July 20, 20195 yr Author Bircevic - posredstvom neke vlaske magije, ili sta vec koristi da bi se uvek nasao na prvenstvu.