Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Filip Covic nema bas nikakve veze sa Vucicem i SNS-om.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Da je tako pozvao bi barem Davidovca ako ne i Simanica, ali su sns-u preci Zagorac, Birc i ostali iz kluba mitingasa.

Posted

Ja isto mislim da je zbog yveyde

Posted

Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... 

Posted
27 minutes ago, assignment said:

Izvinjavam se ako je bilo, ja čuo da je Kalina precrtan jer se nije odazvao za one dve zadnje utakmice kvalifikacije a imao je odobrenje Obradovića, tj Fenera... 

Dap, to sam i ja cuo, ali greh je da kvarimo ovako kvalitetnu diskusiju na topiku :fantom:

Posted

Nema to smisla, nije igrao ni Guduric taj prozor. Drugo, Djordjevic bi i rekao da je to u pitanju. 

Posted

Naravno da nije zbog Zvezde, a ne krivim ni Sala (za razliku kada je prvi put objavio da ga neće ni na širem spisku - što je tek debilana), već je bio ucenjen sa par veoma bitnih igrača. Koji su usput SNS ljubitelji.

Posted

hocemo li ikad saznati imena tih sns igraca?

Posted

Hoćemo. Jokara je jedan od njih.

Posted

:ajde:

Posted

kad vec smaramo - ko bi od igraca mogao hipoteticki da utice na Saloa...Jokara, Bogdan, Teo?

Posted

Bircevic - posredstvom neke vlaske magije, ili sta vec koristi da bi se uvek nasao na prvenstvu.