Filozof manijak Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Toeto, sad znamo i zašto je Kalina popasao disciplinsku Pomisao da će ono đubre od psihopate svaki uspeh košarkaša i košarkašica iskoristiti za svoju promociju mi ostavlja vrlo gorak ukus.
dragance Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Biće još više bljuvanja kada sve izadje na videlo, posle SP.
dragance Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 5 hours ago, copkillah said: Uostalom, šta dramite, videli smo kako su Hrvati prošli kada su odstranili Nikolu Kalinića iz tima Opet nam sleduje srebro?!
Joe D Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 toliko o ovoj raspravi, sad moze i onaj transparent
Ivo Petović Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 I tako...jedno boljenje kurca za reprezentaciju Vučićistana u najavi. Verovatno još jedina manifestacija kolektivizma vezanog za bilo šta iz Srbije prema kojoj nisam bio ravnodušan ili je prezirao. No, šta je tu je. Kvalitetan user Djordjevića po svom bajkovitom legasiju. Stvarno sam mislio da je bolji od ovoga.
Apollo Creed Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 25 minutes ago, levi said: Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, potvrdila je za Insajder da je imenovana za jednog od novih članova Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije „Imenovana sam na predlog Košarkaškog saveza Srbije s idejom da na Svetskom prvenstvu košarkaše, njihov ugled i uticaj, kao i u ostalim sportskim takmičenjima, iskoristimo za promociju Srbije i da ih uključimo u sve marketinške aktivnosti koje za cilj imaju podizanje ugleda zemlje u svetu. Funkciju obavljam bez ikakve nadoknade“, navela je Suzana Vasiljević za Insajder. https://insajder.net/sr/sajt/vazno/14984/Suzana-Vasiljević-za-Insajder-Čast-mi-je-što-sam-imenovana-u-Upravni-odbor-Košarkaškog-savez-Srbije.htm Sve izgubili....
Filozof manijak Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 12 minutes ago, Ivo Petović said: I tako...jedno boljenje kurca za reprezentaciju Vučićistana u najavi. Verovatno još jedina manifestacija kolektivizma vezanog za bilo šta iz Srbije prema kojoj nisam bio ravnodušan ili je prezirao. No, šta je tu je. Kvalitetan user Djordjevića po svom bajkovitom legasiju. Stvarno sam mislio da je bolji od ovoga. Još samo da objasniš kakve veze ima Đorđević sa imenovanjem Suzane Vasiljević u Upravni odbor KSS-a?
Jimmy Kowalski Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 25 minutes ago, Joe D said: toliko o ovoj raspravi, sad moze i onaj transparent stize
pbg12345 Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 8 minutes ago, Filozof manijak said: Još samo da objasniš kakve veze ima Đorđević sa imenovanjem Suzane Vasiljević u Upravni odbor KSS-a? O jebem te zivote Koja tuga sve ovo Ali sta ima veze, kalina je ionako dao svega 2 poena kad smo pre 4 godine.... Inace, zanimljivo, aj na stranu boban i oatali sa spiska, ali niko nije pomenuo npr divca, kad se govori o politici u kosarkaskoj reprezentaciji Ili jos bolje, kritici zlocinacke vlasti
Goranz Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Sad svi moramo da stanemo uz KKCZ, jedina organizacija u zemlji u kojoj Vučić ne vodi glavnu reč.
Recommended Posts