levi Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) nije fejk, lajkovo je https://twitter.com/nikola_kalina/likes Edited July 3, 2019 by levi
pbg12345 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 pa dobro, ali to opet nista ne govori to je kalinino misljenje da je djordjevic to lajkovao, onda bi bio problem
Lezilebovich Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 (edited) 35 minutes ago, omiljeni said: Nije to fake Istina. A jos sam pogledao I lajkove kalinica I rujevicev tvit I nisam ga nasao... Edited July 3, 2019 by Lezilebovich
pbg12345 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 zapravo pravi razlog je taj sto je kalina lajkovao tvit 1 forumasa
ToniAdams Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Baš mu lepu karinu deliverovao salo nacionalo svojim vučićevskim objašnjenjem
John Coltrane Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 23 minutes ago, pbg12345 said: a u kakvih debila ima Al fino ih hendluje™ Kalina
Nebojsa Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 glede slucaja kalina: pre 5, 6 godina se vodila jako slicna rasprava oko prebacivanja "utiska nedelje" s b92 na tadasnji info kanal. tada je olja beckovic pricala kako je cilj da se emisija skrajne, pa ukine. i tada su reakcije bile podeljene, mozda i s preovladjujucim neverovanjem "da su toliko bolesni da bi tako nesto odradili".jesu bolesni - bog, tj. sale na zemlji ne moze da nadje ijedan kosarkaski razlog, a koji bi trebalo da su jedino merilo pri izboru igraca za sp, za ovu ociglednu politicki inspirisanu svinjariju.koliko god imao "nezgodan karakter", kalina je izuzetan kosarkas, mozda i najsrcaniji i najveci takmicar u ovom timu, obaska sto je najbolji na toj poziciji, te ima sjajnu sezonu iza sebe kao finalista el. da dodam da je mozda u najboljim igrackim godinama i ne znam da ima neke preterane porodicne obaveze tokom leta pa bi mu pripreme, cela kampanja predstavljale neki problem.zao mi je njega licno zato sto je igrom apsolutno zasluzio da bude na sp, a i reprezentacije zato sto ce biti slabija bez njega.
Recommended Posts