Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

uopste nije nemoguce. mnogo je da se ide sa 4 ciste petice, i onda ce da izbaci bobija ili milutinova, a da neunistivi bircha opet ode.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Verovatno cemo na objasnjenje™, ako ga uospte i bude, cekati tek kad objavi ko putuje na prvenstvo. Koji je tu deadline?

Posted

Da javim naci ovima da dignu kvotu?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Verovatno cemo na objasnjenje™, ako ga uospte i bude, cekati tek kad objavi ko putuje na prvenstvo. Koji je tu deadline?

Ako objašnjenje dođe, doći će 18.7. na startu priprema. Tad il nikad. 

Posted

Ova rasprava oko Kalinića mi je dala šlagvort....zašto je toliki problem odigrati specijal na utakmici (od nekih 5-7min) sa dve petice?

Posted

Zato sto kosarka ide tim trendom da se igra uopste bez petice, za dve tesko da ima vise mesta pod kosem, a i u odbrani bi na jednoj bio poprilican exploit ako mora da cuva pokretljivu i dalekometnu cetvorku.

Posted
42 minutes ago, theanswer said:

Ako objašnjenje dođe, doći će 18.7. na startu priprema. Tad il nikad. 

Hvala.

@Filozof manijak

Spoiler

david-robinson-l-and-tim-duncan-r-of-the

Posted

NJih dvojica su i meni pali na pamet :)

Hvala goofsu na objašnjenju

Posted

Jbg 21 je bio 2, 3 i 4 u telu 5

Posted

Dvojica od 5-6 najboljih visokih defanzivaca u istoriji kosarke vs potencijalni tandem Jokic-Raduljica

Jokic i Milutinov mogu da igraju neke minute zajedno, sve ostale kombinacije su neozbiljne. A i to spustanje Jokica na cetvorku samo zato sto ce morati, covek je medjed. A nikad to i nije bila uloga u kojoj on moze da pruzi ni blizu svoje najbolje kosarke. 

Posted

Image result for sampson olajuwon

Može i Marjanović na četvorku.

Posted

Neće biti objašnjenja, "to je bila moja odluka" i varijacije na temu

Posted

"Više je Kalinić imao ružnih poteza nego što sam ja tanjira špageta pojeo u životu..."

Posted (edited)

Kakve veze ima sto je medjed kada igra kao plej, on je dovoljno svestran da moze da se spusti i na poziciju nize na momente. Verujte na rec Misku a ne forumaskim amaterima:)

Edited by Micko8
Posted
8 hours ago, James Marshall said:

Ili će da krene putem da izmišlja neke kvazirazloge, što bi tviter happy lujka poput Kaline mogla da dočeka na volej pa istrtlja svašta i iznese svoje viđenje. 

giphy.gif?cid=790b76115d1bc7b6732f544c59