Nikodije Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 uopste nije nemoguce. mnogo je da se ide sa 4 ciste petice, i onda ce da izbaci bobija ili milutinova, a da neunistivi bircha opet ode.
John Coltrane Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Verovatno cemo na objasnjenje™, ako ga uospte i bude, cekati tek kad objavi ko putuje na prvenstvo. Koji je tu deadline?
mlatko Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Da javim naci ovima da dignu kvotu?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
theanswer Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 1 hour ago, John Coltrane said: Verovatno cemo na objasnjenje™, ako ga uospte i bude, cekati tek kad objavi ko putuje na prvenstvo. Koji je tu deadline? Ako objašnjenje dođe, doći će 18.7. na startu priprema. Tad il nikad.
Filozof manijak Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Ova rasprava oko Kalinića mi je dala šlagvort....zašto je toliki problem odigrati specijal na utakmici (od nekih 5-7min) sa dve petice?
goofs Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Zato sto kosarka ide tim trendom da se igra uopste bez petice, za dve tesko da ima vise mesta pod kosem, a i u odbrani bi na jednoj bio poprilican exploit ako mora da cuva pokretljivu i dalekometnu cetvorku.
John Coltrane Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 42 minutes ago, theanswer said: Ako objašnjenje dođe, doći će 18.7. na startu priprema. Tad il nikad. Hvala. @Filozof manijak Spoiler
Filozof manijak Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 NJih dvojica su i meni pali na pamet Hvala goofsu na objašnjenju
Joe D Posted July 2, 2019 Author Posted July 2, 2019 Dvojica od 5-6 najboljih visokih defanzivaca u istoriji kosarke vs potencijalni tandem Jokic-Raduljica Jokic i Milutinov mogu da igraju neke minute zajedno, sve ostale kombinacije su neozbiljne. A i to spustanje Jokica na cetvorku samo zato sto ce morati, covek je medjed. A nikad to i nije bila uloga u kojoj on moze da pruzi ni blizu svoje najbolje kosarke.
copkillah Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Neće biti objašnjenja, "to je bila moja odluka" i varijacije na temu
Goranz Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 "Više je Kalinić imao ružnih poteza nego što sam ja tanjira špageta pojeo u životu..."
Micko8 Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) Kakve veze ima sto je medjed kada igra kao plej, on je dovoljno svestran da moze da se spusti i na poziciju nize na momente. Verujte na rec Misku a ne forumaskim amaterima Edited July 2, 2019 by Micko8
Mindaugas Žukauskas Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 8 hours ago, James Marshall said: Ili će da krene putem da izmišlja neke kvazirazloge, što bi tviter happy lujka poput Kaline mogla da dočeka na volej pa istrtlja svašta i iznese svoje viđenje.
Recommended Posts