Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Jebo vas siri spisak da vas jebo, jel realno da ste odrasli ljudi a da ne kontate da je siri spisak nebitan totalno, bukvalno kao lista zelja. Djordjevic ocigledno iz nekog razloga ne vidi njih u 12, zato su sad i otpali da ne bi isli na pripreme, siri spisak je samo pro forme, pricamo deset godina unazad kako je on glupost i treba ga ukinuti.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted (edited)

@theanswer

Vec se ovde polemisalo o tome kako su i Duda i Sale voleli da stave 35 igraca na spisak, iz ovog ili onog razloga. Ovde se vise digla prasina jer je otpao Kalinic. Da je otpao Avramovic, bilo bi 5 komentara

I da dodam i vise ne komentarisem o ovome - sve u danima kada cure imaju autoput do polufinala EP-a i kada par desetina ljudi ovde razmislja kako ce do Arene, jer neko radi, neko ima druge obaveze ili sta god

Pustite to vise. kalinic ne ide, vera u Celavog. Jedva da ima (kolko?) 8 medalja, sto kao selektor, sto kao igrac

Edited by Giggsy
Posted
Jebo vas siri spisak da vas jebo, jel realno da ste odrasli ljudi a da ne kontate da je siri spisak nebitan totalno, bukvalno kao lista zelja. Djordjevic ocigledno iz nekog razloga ne vidi njih u 12, zato su sad i otpali da ne bi isli na pripreme, siri spisak je samo pro forme, pricamo deset godina unazad kako je on glupost i treba ga ukinuti.
Idiote glupi. Ko tri kurca si glup

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted

Najveći krindž je što bi sutra trebalo da ide emisija o Nedoviću na RTS, onaj Šarenčev specijal.

Posted (edited)

Puna podrška ćelavoj grobarskoj pičketini.

Kalina i sam zna zašto nije na spisku, inače bi već drečao na tnjitteru i ostalim masmedijima.

Lično, žao mi je što nije pozvan, ali da zbog nepozivanja jednog igrača Kaline želim da reprezentacija gubi...mi je onako, malo heavy. :wacko:

Ne mož podela Žlezda-Pakistan da se prevaziđe ni na temi o raspaloj reprezentaciji :isuse:

Edited by Filozof manijak
Posted

Ne može kada se javljaju likovi poput tebe da učitavaju da zvezdaši misle da ga je Đorđević precrtao jer je Zvezdaš.

Bukvalno to niko ovde nije napisao, ali si ti ipak uspeo da pročitaš.

Projekcija samo takva.

Posted (edited)

Aj ne lupaj, pogledaj ko se buni a ko brani selektora. 

Slučajnost? 

Dobro ti ide ta psihologija

edit: a i sam si potvrdio moje mišljenje

Edited by Filozof manijak
Posted

a cini mi se da se projektuje i odnos ka djordjevicu

tesko da iko normalan osporava djordjevica

jednostavnu su ljudi razocarani. ucinilo se da cemo napokon biti kompletni i da povrede (makar kod jezgra) i ostalo nece odredjivati sastav

onda su ispali nedovic i kalina, koji su dugogodisnji deo reprezentacije, a ovaj drugi i jako bitan njen deo

i to ne zbog povrede

Posted

O, Isuse, spali nas molim te

Celavi bog barem nikog nije drzao zbog  klubastva nikog zivog. I treba sedmi da budemo

Posted

Moja teorija je da je Jokic rekao ili ja ili Kalina.

Salu na stranu, nije reprezentacija prost zbir igraca koji se nabaca na gomilu. Sale zna zasto ga niej zvao i sa njegovim pedigreom i rezultatima je i vise nego zasluzio da mu se za to ne prigovara i rusi atmosfera bar do kraja ucesca na SP.

Posted

Znamo da nije povreda i da je nešto drugo u pitanju, a verovatno je nešto "prljavo" tako da objašnjenje sigurno nećemo dobiti. 

Jbg, ovde se povela priča kao da ne idu Teo, Bogdan, Jokić i Bjelica, a ne Kalinić (koji je bio bitan za reprezentaciju u prethodnom periodu, slažem se).

Posted

Ako nije u pitanju povreda (a nije) onda se Kalina više ne uklapa u Đorđevićevu koncepciju tima (da li zbog međuljudskih odnosa ili nečeg drugog, teško da ćemo saznati. Pretpostavljam da nije zbog igračkih kvaliteta)

9 minutes ago, pbg12345 said:

a cini mi se da se projektuje i odnos ka djordjevicu

I ovo je tačno.

Jedino što lično smatram da Kalina nije najbitnije deo reprezentacije, nego drugopozivactm

Posted

I ja sam pomislio da je sukob sa Jokarom po političkoj liniji :ph34r:

Posted

Kakav sukob sa Jokićem?