Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 minutes ago, Giggsy said: Si siguran da hoces da vidis? pa ne gledam ja to zbog sebe vec zbog srbije. mozda je sale primetio da slabije koristi levu ruku i ne zeli takvog igraca u timu.
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Just now, maheem said: Ko te jebe Lumumbo kad nisi u pravim viber grupama zelim da budem!
Mindaugas Žukauskas Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Jepte se, pogledajte pa onda sudite. Jbg, ostavlja posledice ta iskrivljena faca dok govori budi moja kučka. Poljuljaće vam stavove, obećavam.
pbg12345 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 i ja sam cuo da imaju te viber grupe gde te nekakvom magijom nateraju da gledas stvari koje ne bi hteo e al nemojte kojota on je nestabilan tako je jednom nagovoren da ode na partizanovu utakmicu, zavrsio u znamo cijem zagrljaju i nastavak znate ne smem ni da zamislim kakve bi posledice gledanje tako skandaloznog materijala ostavilo na njega
Giggsy Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Nisam ni ciljao na to da ce ti se svideti, samo pitam. Kacio je neko, ali u poslednjih 3 dana je ovde bilo 800 postova, evo ti sazetak. Izvinjavam se ako je protiv forumskih pravila: https://cooch.tel/orangemoviesdiscover/Y3BoNWNjYWRjMDVlZmY4OA==/fenerbahce-basketball-player-from-serbia-nikola-kalinic-jerk-his-dick
pbg12345 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: pa ne gledam ja to zbog sebe vec zbog srbije. mozda je sale primetio da slabije koristi levu ruku i ne zeli takvog igraca u timu.
Mindaugas Žukauskas Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 1 minute ago, Joe D said: ogadilo ti gledanje drkanja?
Giggsy Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 (edited) @Kojot Gledas na sopstvenu odgovornost Ono jes zakucao preko Bourousisa desnom. Da je iso na drugi obruc pa odradio levom ne bismo sad komentarisali jerkovanje Edited July 1, 2019 by Giggsy
Кристофер Лумумбо Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 minutes ago, Giggsy said: Nisam ni ciljao na to da ce ti se svideti, samo pitam. Kacio je neko, ali u poslednjih 3 dana je ovde bilo 800 postova, evo ti sazetak. Izvinjavam se ako je protiv forumskih pravila: Hide contents https://cooch.tel/orangemoviesdiscover/Y3BoNWNjYWRjMDVlZmY4OA==/fenerbahce-basketball-player-from-serbia-nikola-kalinic-jerk-his-dick hocu da me udaras u matericu kalina je bog, daj da pisemo peticiju da ga salo povede.
Joe D Posted July 1, 2019 Author Posted July 1, 2019 dao je levom protiv buducnosti u moraci za pobedu
Giggsy Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 11 minutes ago, Joe D said: dao je levom protiv buducnosti u moraci za pobedu Kod onog priskakanja? Jbt ja sam Grobar pa se secam Tad je mislim i ludi Dasic igrao ili je bilo godinu pre Znaci, ume i levom i desnom (Denda)
Recommended Posts