copkillah Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 2 hours ago, fancy claps said: agent je reko svoje 1 hour ago, MiddleClass said: Crveni dres... oni su skontali 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: na nba topiku 30 minutes ago, Joe D said: banujte ga oni nisu
MiddleClass Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Najveći talenat Evrope igraće za Srbiju? – Đorđević: Sine, čekamo te FOTO Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sugerisao je da se jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope odlučio za igranje za "orlove". Sale pozove i Hrvat zaboravi na pretke...
Кристофер Лумумбо Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 2 minutes ago, copkillah said: oni su skontali oni nisu spor sam danas u pizdu materinu
copkillah Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: spor sam danas u pizdu materinu nema veze, bitno je da se sve lepo završi!
Joe D Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 5 minutes ago, copkillah said: oni su skontali oni nisu ti nisi skontao, midl troluje sa lozenjem na crvene reprezentatvine dresove zato sto prelazimo na plave.
Micko8 Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 (edited) 9 minutes ago, MiddleClass said: Najveći talenat Evrope igraće za Srbiju? – Đorđević: Sine, čekamo te FOTO Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sugerisao je da se jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope odlučio za igranje za "orlove". Sale pozove i Hrvat zaboravi na pretke... Kakav senzacionalan naslov, nije najtaletntovaniji srpski igrac ni u svom godistu da ne spominjemo ostale iz Evrope iz tog godista jeste talentovan ali ne u toj meri da se pisu takvi naslovi. Edited May 23, 2019 by Micko8
copkillah Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Just now, Joe D said: ti nisi skontao, midl troluje sa lozenjem na crvene reprezentatvine dresove zato sto prelazimo na plave. To i dalje nije bitno
MiddleClass Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Pusti ga kopi. Ja sam ubio dvije muve jednim udarcem ko i vazda. Jokara ide na SP. 99.9%
Joe D Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Nije ni tvoj post sa miskovim tvitom za mene narocito bitan i ne znam odakle ti utisak da to sto sam napisao midlu ima veze sa tim.
MiddleClass Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Jokara da je pametan i da postavi ultimatum savezu. Ili vracaj dedinu sliku (crvene dreseove) ili zovite Stimca u Kinu...
Recommended Posts