May 23, 20195 yr 2 hours ago, fancy claps said: agent je reko svoje 1 hour ago, MiddleClass said: Crveni dres... oni su skontali 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said: na nba topiku 30 minutes ago, Joe D said: banujte ga oni nisu
May 23, 20195 yr Najveći talenat Evrope igraće za Srbiju? – Đorđević: Sine, čekamo te FOTO Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sugerisao je da se jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope odlučio za igranje za "orlove". Sale pozove i Hrvat zaboravi na pretke...
May 23, 20195 yr 2 minutes ago, copkillah said: oni su skontali oni nisu spor sam danas u pizdu materinu
May 23, 20195 yr 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: spor sam danas u pizdu materinu nema veze, bitno je da se sve lepo završi!
May 23, 20195 yr Author 5 minutes ago, copkillah said: oni su skontali oni nisu ti nisi skontao, midl troluje sa lozenjem na crvene reprezentatvine dresove zato sto prelazimo na plave.
May 23, 20195 yr 9 minutes ago, MiddleClass said: Najveći talenat Evrope igraće za Srbiju? – Đorđević: Sine, čekamo te FOTO Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević sugerisao je da se jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope odlučio za igranje za "orlove". Sale pozove i Hrvat zaboravi na pretke... Kakav senzacionalan naslov, nije najtaletntovaniji srpski igrac ni u svom godistu da ne spominjemo ostale iz Evrope iz tog godista jeste talentovan ali ne u toj meri da se pisu takvi naslovi. Edited May 23, 20195 yr by Micko8
May 23, 20195 yr Just now, Joe D said: ti nisi skontao, midl troluje sa lozenjem na crvene reprezentatvine dresove zato sto prelazimo na plave. To i dalje nije bitno
May 23, 20195 yr Pusti ga kopi. Ja sam ubio dvije muve jednim udarcem ko i vazda. Jokara ide na SP. 99.9%
May 23, 20195 yr Author Nije ni tvoj post sa miskovim tvitom za mene narocito bitan i ne znam odakle ti utisak da to sto sam napisao midlu ima veze sa tim.
May 23, 20195 yr Jokara da je pametan i da postavi ultimatum savezu. Ili vracaj dedinu sliku (crvene dreseove) ili zovite Stimca u Kinu...