Ivo Petović Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Ben Simmons igra za Australiju. Potvrdili su i Ingles, Mills, Bogut, Dellavedova i Baynes. Ne znam za Exuma.
renne Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 1 hour ago, ducca said: Kažu twiteri da smo ponovo plavi od sveckog... Ne nalazim nigde vest pak. http://sportklub.rs/Kosarka/Reprezentacija/a286491-Orlovi-na-Mundobasketu-u-plavim-dresovima.html
Nikodije Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 35 minutes ago, Malvo said: Exum ce odluciti sta je najbolje za njega. ko mu jne menadzer? ko mu je otac, a ko brat? da li je sklon prevrtanju guma u letnjem periodu?
Ivo Petović Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 btw, sad tek vidim najavu za pripremnu utakmicu Australia-USA u Melburnu pred 100 hiljada gledalaca.
iDemo Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 18 hours ago, MiddleClass said: Zaista vas previse pogadja sto goat ne igra. I da igra i da ne igra max smo srebrni. +250
theanswer Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 5 hours ago, Ivo Petović said: Ben Simmons igra za Australiju. Ovo je sjajna vest. Ako Australijanci i Kanađani budu u top sastavima, moglo bi da bude najjače prvenstvo u poslednje vreme.
Ivo Petović Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Posle ovog šuta Kavaija, mislim da će i Kanađani biti u dosta jakom sastavu Francuzi? Pretpostavljam da svi igraju. Harden i Durant su valjda potvrdili učešće.
Micko8 Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Kakve veze imaju kanadjani sa pogotkom kivija Ben Simmons ce proci u Fibinom takmicenju kao sto je prosao i crni grk, samo udri zonu i to je to.
assignment Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Čim Jokara kaže da mora prvo da priča sa familijom, sa ljudima iz nuggets-a, sa menadžerom, meni deluje kao 100% sigurno da neće da igra. Jer da želi rekao bih igram i ćao, nema on 16 godina pa mu treba dozvola... Jedino me zivcira što jednostavno ne kaže neću i ćao, doviđenja. Šteta je kada se vidi kako veliki broj nba igrača iz drugih zemalja igraju za svoju zemlju... Ali ok, nećeš, ne moraš...
Recommended Posts