Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Izbeci Australiju po svaku cenu srece iz drugog sesira. Italija bi mogla biti problem ali su oni raspadnuta banda bez trenera koji moze da ih kontrolise ali mogu biti opasni ako se srede.

Iz treceg sesira Kanada za izbegnuti, a onda i CG zbog vansportskih razloga.

Ne znam kakav je Novi Zeland sada.

Posted

Dajte Turke da ih odvalimo dvocifreno, ne igra se u Istanbulu, a nikad dosta osvete za 2010.

Posted (edited)

Tacno Nemacka u trecem zbog Kine, mada mislim da ovo nisu konacni sesiri ali jako blizu da ovako izgleda. Kriterijumi FIBA lista i plasman na SP2014, za ekipe koje su nastupale. E sad treba da azuriraju valjda FIBA listu posle ovih kvalifikacija.

Prolazimo grupu sigurno, prve dve idu i prenose sve bodove

Edited by W.F.C.
Posted

Totales nebitno s kim smo u grupi i tako to. Ako hocemo da osvojimo ovo, moramo da pobedimo sve.:fantom:

Posted

moramo da pobeimo sve u eliminacijama, ne moramo da pobedimo sve u grupi.

Posted

ako smo kompletni, sesiri me ne interesuju, osim da budemo suprotno od amera u eliminaciji

ako nismo kompletni, sesiri su nevazni

Posted

Dobro. Ako treba da izgubimo, nek bude od Venecuele.

Posted
1 minute ago, freakns said:

ako smo kompletni, sesiri me ne interesuju

ako nismo kompletni, sesiri su nevazni

+1

u sustini nista nije vazno

Posted
57 minutes ago, Fins fleet said:

Totales nebitno s kim smo u grupi i tako to. Ako hocemo da osvojimo ovo, moramo da pobedimo sve.:fantom:

Misliš kao 2002.? :Jova: (da se nadovežem na @Joe D)

Posted

Daj Portoriko i Angolu u grupu pa da bude kao 2002.

Posted
3 hours ago, hazard said:

Jebo ih kvalifikacioni turnir :frust:

Ajde ranije, kada su kontinentalna prvenstva služila sa kvalifikaciju na OI, pa kao da se ne razdeli sve po kontinentima odma nego da neki afrički tim ima šansu da na uštrb evropskog prođe, itd. (što je uradila jedanput, valjda, Nigerija).

Ali SP (i to SP posle ovih debilnih kvalifikacija) se održava godinu dana pre OI, igraju međusobno timovi sa drugih kontinenata, igra se i za plasman...zašto ne može da se kaže, na OI ide najbolje plasirani tim sa svakog kontinenta (kada se izuzme Japan, koji je domaćin), pa onda kada se izuzme tih 5 timova (1 iz svake kontinentalne zone + Japan), ide na OI 7 najbolje plasiranih timova? I eto 12. Ali neeee.... 

pa prodaju domaćinstva za te kvalifikacione turnire i to im je čist prihod. nisu blesavi da se odreknu toga sve dok ima budala koji će to da plaćaju

Posted

Турска, Кореја, Обала Слоноваче

Posted

Madjarska, Kirgistan, Burma

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk