Goranz Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Ako Gruzija pobedi Estoniju, onda prolazimo i sa porazom od Izraela. Na kakvu smo kombinatoriku spali...
arheolog1981 Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Izrael dobija Nemačku, dakle mora se dobiti Izrael Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
MiddleClass Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 2 minutes ago, salerokada said: Ali, Raduljica... Zašto ga je držao, zašto??? Sve ti je jasno kakav je selektor kad je izgubio finale od Jake Blazica i rezervista Krke Novo Mesto.
salerokada Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Pobedio Izrael. Eto prilike da se dokažemo u nedelju...
steins Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Ovo što mi radimo kroz kvalifikacije je već ozbiljno brukanje i prosipanje mleka. Na stranu svo mantranje o lošoj organizaciji, ovim i onim ograničenjima i ostalim preprekama, ovakva pomračenja i to u nizu, su ozbiljan problem i signal da nešto mora da se menja. Ja ne znam dal smo mi komotno ušli u ove kvalifikacije, dal Sale traži nove igrače za repku, ili nešto drugo isprobava™ ali ovo je već ozbiljna situacija. Nama je makar 10 od 12 reprzentativaca ozbiljno van forme. Današnje kretnje u napadu su bile sramotne i gubili smo lopte jer Teodosić prosto nije imao kome da doda - mislim da je do kraja ispalio 8 ili 9 trica. odbranu smo kako tako držali, ali realno nismo ni morali nešto da se cimo pošto su ovi mučenici uglavnom kružili oko reketa, tražeći kakvu takvu poziciju da pripale tricu. Ozbiljno je govno udarilo u ventilator.
Goranz Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Ne mogu se ovakve završnice igrati bez rutinera kao što je Pejdž.
pasha Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Ako Grci dobiju Gruziju, a sada vode dvocifreno, onda mozemo cak i da izgubimo sa dobrom razlikom od Izraela kuci a da prodjemo na SP ako Gruzija dobije Estoniju kuci. Nazalost sada mora i to da se gleda.
Cash Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 1 minute ago, pasha said: Ako Grci dobiju Gruziju, a sada vode dvocifreno, onda mozemo cak i da izgubimo sa dobrom razlikom od Izraela kuci a da prodjemo na SP ako Gruzija dobije Estoniju kuci. Nazalost sada mora i to da se gleda. Izgubicemo od Izraela, Gruzija dobija košem u zadnjoj sekundi. U Kini dobijamo Amere u finalu
theanswer Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Poklopili su nam se svi moguci rezultati sto su mogli. Jos jedino da je Izrael danas izgubio kuci.
pasha Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Pa nas dosta idu rezultati ostalih utakmica nase grupe do sada. Bili bi u mnogo tezoj situaciji da toga nije bilo.
Cash Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 6 minutes ago, Apollo Creed said: Jel došao Moka? Dolazi na tekmu u nedelju
Recommended Posts